TÖLÖ IF DAM
Välkommen till damlagets egna hemsida. finns även på Instagram https://instagram.com/tolodam?utm_medium=copy_link.

Generell information på vår föreningssida www.toloif.se

På lagsidan finner Ni kontaktuppgifter och schemat (kalendern) den närmaste tiden och vad som händer under säsongen, kom nu och stötta spelarna på våra matcher under 2022. Välkomna!

Hör av Er om Ni har intresse för att spela i Kungsbackas centralaste damlag!
Vinst över Torup/Rydö avslutade våren
2022-07-03 08:17
Laget för dagen!

Vi tar med oss tre poäng från matchen och sammanfattar den med en stark vilja och  modiga spelare .Vi lyfter försvarsspelet både offensivt och defensivt och att vi visar en grym inställning i matchen, lite nya direktiv som spelarna tar till sig galant.

DAMLAGET HALVTID...
2022-06-23 12:00
Serietabellen i halvtid
Inför säsongen presenterade vi ledare våra mål och utmaningar med ett nystartat damlag.

Urklipp från Norra Halland 16 april
– Vi har förutsättningar för en bra startelva, men det är viktigt att komma ihåg att vi är under utveckling. Det får ta den tid det tar. Många är jämngamla så vi börjar från en bra plattform när det kommer till att utvecklas individuellt och tillsammans. Det kommer bli vår styrka, att utvecklas tillsammans.

Vad blir nycklarna för att göra en så bra säsong som möjligt?
– Närvaron. Gör vi jobbet och kommer på träningarna så kommer resultaten komma med det,

Efter nu halva säsongen Truppen har bra närvaro på träningar och matcherna vi har låtit 24 spelare delta i seriespelet under våren med snittåldern varit kring 17,5år vi ska vara stolta över resultatet vi nått efter halva säsongen där  vi visat att vi kan utmana lagen i serien.
Resultatet har kommit av att vi har utvecklats både som lag och individuellt. Några extra tydliga delar i spelet är tuffheten och anpassning till damfotboll som har varit en stor förbättring på kort tid i kombination med att samarbeta och göra sin medspelare bättre. Så tack för denna spännande våren och tacksamma att vi sluppit restriktioner och annat utan fått spela just fotboll för det är ju skitkul!

Nu väntar en sista seriematch borta mot Torup/Rydö 2 juli innan uppehållet. Vi ser givetvis fram emot F18 Gothia Cup under v29.

Vi ledare önskar en härlig och fin midsommar!
Referat: Tölö IF - Hyltebruks IF
Storseger för damerna
2022-06-19 07:21

Kortfattat så summerar damerna matchen med att Hyltebruk gör en hiroisk insats med endast 11 spelare. I varmt väder så är det tufft mot ett ungt Tölö med möjliga fem inhoppare  på bänken.

Referat: Tölö IF - Åsa IF
Tredje trepoängaren i rad
2022-05-28 22:57
Alexandra matchenslirare och tvåmålsskytt

Idag tog Tölö emot lokalkonkurrenten Åsa IF på Hamravallen och vann sin tredje match i rad.

Slutresultatet blev 2-0 och matchenslirare Alexandra Bräutigam blev tvåmålsskytt för andra matchen i rad.