Välkommen till Tölö IF´s damlag
Välkommen till vår framtid

Följ oss gärna även på Instagram

Saga Lindgren kvar i Tölö IF
2024-03-03 14:00

Vi är glada att även få presentera Saga Lindgren i Damtruppen!

Tränarnas ord om Saga:

Saga är tjejen i laget som vill framåt och manar på sina lagkompisar med både positiv och befogad kritik. Saga är ett energiknippe som alltid har humöret uppe och hon har alltid en historia att berätta. På plan är hon en trygg och stabil ytterback med snabba löpningar.

Vad gör du när du inte spelar fotboll?

Umgås med vänner, studerar och jobbar.

Smilla Sonesson är först ut
2024-03-02 08:55

Äntligen kan vi presentera vår Damtrupp 2024!

Först ut blir Smilla Sonesson, som gör sin 13e säsong i Tölö IF.

Tränarnas ord om Smilla:

Smilla är tjejen som alltid kommer till träning och match med ett varmt leende. Hon har ett stort hjärta, ger alltid allt och är en smart spelare som behärskar flera positioner på planen.

Vad gör du när du inte spelar fotboll?

Just nu jobbar jag, men tanken är att jag ska ut och resa framöver.

Vilken dröm har du utanför fotbollsplanen?

Skulle gärna vilja kombinera resandet med att arbeta utomlands.

I vilken klubb började du spela fotboll?

Jag har alltid spelat i Tölö IF och min plan är att börja och sluta här.

Nystart för Tölö´s damlag
2023-11-30 11:00
Fridolina Rolfö tog steg för steg och hade en långsiktig satsning till eliten

Efter en tuff säsong i division 3 där de flesta lagen kom från division 2 hamnade vi i division 4. Trots att våra unga tjejer under ledning av Jimmy gjorde en bra säsong.

Vi i styrelsen ser 2024 som en nystart för Tölö damfotboll som en gång i tiden var bäst i Halland och låg i näst högsta divisionen.
Raissa Lulendo presenterades som ny huvudtränare häromdagen och nu gör Tölö IF en satsning för framtiden på Tölö´s damlag.

Vi har skapat ett damutskott, idén kommer från Fredrik Leuschner, där de fyra äldsta lagen skall ingå.

Damutskottet skall tillsammans planera matcher, samträning och ledarutbyte. I damutskottet skall damansvarig, huvudtränare i damlag, juniorlag, F09 och F10 ingå.

Raissa Lulendo ny huvudtränare i Tölö dam
2023-11-28 07:55
Raissa damernas nya huvudtränare

Vi har den stora glädjen att presentera vår nya huvudtränare för Tölö dam, Raissa Lulendo.

Raissa kommer närmast från Åsa IF där han ansvarade för Åsa damjunior.

Raissa har trots sin relativt unga ålder 27 år hunnit skaffa sig en gedigen erfarenhet som tränare genom sina uppdrag i

Kungsbacka DFF, Kopparbergs  FF och nu senast Åsa IF.

2023-09-23 21:04
Alice Nilsson utsågs till matchens lirare

Det har varit kämpigt för damerna under en längre tid, där resultaten inte gått vår väg även om spelet stundtals varit bra.
Dagens match började med ett stort spelövertag för Tölö och våra tjejer visade en inställning from matchminut ett som lovade gott för matchen.

Vinberg IF kunde jämna ut spelet i slutet av första halvlek. .

Andra halvlek var jämn men i matchminut 73 tog Tölö ledningen genom Mian Synnerö.
I slutet av matchen tryckte Vinberg på för kvittering men Tölö kunde hålla undan.
Skönt med tre poäng och en gedigen arbetsinsats av hela laget.

Lör 2/3 11:30
Lör 24/2 12:00