Välkommen till Tölö IF

I vår förening gäller kamratskap och glädje!

Bli gärna medlem i Tölö IF - anmäl dig via rutan Bli medlem till höger.

Vid övriga frågor: Kontakta oss gärna

Viktiga datum 2024:

Föreningsupptakt 27 jan

Årsmöte 12 mars

Tölöcupen 1-2 juni

Föreningsutveckling 9 nov

Påminnelse om föreläsning med Klas Hallberg
2024-02-26 10:40

I samarbete med Booster Friends har vi möjligheten att erbjuda våra medlemmar möjligheten att köpa biljett till en av världens mest bokade talare Klas Hallberg.

Klas har fått en mängd priser. Han har utsetts till Årets Talare flera gånger och fick 2018 Stora Talarpriset och kan därmed titulera sig som Sveriges bästa talare.
Ni köper er biljett via länken nedan, genom att köpa den via vår länk stöttar ni även Tölö IF
Fotbollsdagar på Intersport 26/2-17/3
2024-02-21 14:13
Intersport samarbetspartner med Tölö IF

Vår samarbetspartner Intersport har ett fint erbjudande mellan 26:e februari till 17:e mars.

Den 26/2–17/3 har de 25%* rabatt på fotbollssortimentet mot uppvisande av streckkoden i butik eller med onlinekoden FOTBOLL25intersport.se

Precis som vanligt ger de 3% tillbaka till Tölö IF på allt du handlar, då du valt Tölö IF som din förening.

Erbjudandet gäller för dig som är eller blir club-medlem på Intersport. Läs mer om att bli medlem här: Club Intersport - Intersport

*Gäller på ordinarie priser och kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Gäller t.o.m. söndag 17/3 kl. 23.59.

Lyckad sportlovsträning med Ramiro
2024-02-15 13:30
Sportlovsträning med Ramiro

Det har varit roligt att se barn och ungdomar samlas på Tingbergets konstgräs under sportlovsveckan.

Tölö IF:s fotbollsutvecklare Ramiro tränade barn och ungdomar som gillar fotboll under 2 dagar.

Totalt var det ca 60 tjejer och killar som varit med dessa dagar.

Tölö IF med Ramiro i spetsen kommer att erbjuda fler träningar under skolloven framöver.

Ordförandes sista ord 2023
2023-12-31 12:00

Tack alla för 2023.

Extra tack till er medlemmar, sponsorer, personal och alla ni som med ett grymt ideellt jobb gör det möjligt att driva Tölö IF.

År 2024 skall bli Tölö´s år.

Ungdomssektionen:
Ramiro Dalence som ny heltidsanställd fotbollsutvecklare kommer betyda mycket för klubben.
Allt från fotbollsskolan till våra ungdomslag samt dam- och herrlagen.
Vidare kommer det satsas mycket på utbildning av våra ledare, som redan gör ett fantastiskt arbete.
Vi vill även samordna vårt cupdeltagande så vi deltar med många lag på samma cup. Ett bra sätt att stärka föreningsandan som även bidrar till ännu bättre samarbeten mellan lagen.

Damsektionen:
Damerna har skapat ett damutskott.
I damutskottet ingår bl a Raissa Lulendo (dam), Jimmy Simensen (dam/F10), Fredrik Leuschner (junior), Stefan Gustavsson (junior) samt Alexander Wallquist F09.
Truppen kommer presenteras de närmaste dagarna.
Damlaget satsar på att bli ett topplag i division 4 och på sikt nå division 2.

Herr Senior
Oskar Käll klar för Tölö IF
2023-12-29 15:00, Herr Senior
Oskar Käll

Det känns fantastiskt kul att äntligen kunna presentera Oskar Käll som Tölö spelare. Oskar har vi sedan länge önskat ta på den grönsvarta dräkten.

Trots sin unga ålder har Oskar stor erfarenhet av A-lags spel, de senaste åren i Onsala BK.

I Käll får vi en spetsspelare som är mycket duktig med bollen.
Oskar utgår främst från kanten och vill förutom att hota i en mot en, så vill han även vara med och styra spelet. Med sin fina vänsterfot kommer Oskar skapa många målchanser för sig själv och lagkamrater.

Oskar är en skolad spelare som ansluter och vi tror han kommer göra livet jobbigt för många backlinjer i division 3.

Oskar är en ödmjuk kille som jobbar hårt och ger mycket till laget både på och utanför planen. Käll kommer passa in i vår grupp och vara en värdig full pjäs för det vi håller på att bygga.

F09, 14/02 21:56
Herr Junior, 04/02 17:37