Välkommen till Tölö IF

I vår förening gäller kamratskap och glädje!

Bli gärna medlem i Tölö IF - anmäl dig via rutan Bli medlem till höger.

Vid övriga frågor: Kontakta oss gärna

Viktiga datum 2024:

Föreningsupptakt 27 jan

Årsmöte 12 mars

Tölöcupen 1-2 juni

Föreningsutveckling 9 nov

Dam Senior
Saga Lindgren kvar i Tölö IF
2024-03-03 14:00, Dam Senior

Vi är glada att även få presentera Saga Lindgren i Damtruppen!

Tränarnas ord om Saga:

Saga är tjejen i laget som vill framåt och manar på sina lagkompisar med både positiv och befogad kritik. Saga är ett energiknippe som alltid har humöret uppe och hon har alltid en historia att berätta. På plan är hon en trygg och stabil ytterback med snabba löpningar.

Vad gör du när du inte spelar fotboll?

Umgås med vänner, studerar och jobbar.

Dam Senior
Smilla Sonesson är först ut
2024-03-02 08:55, Dam Senior

Äntligen kan vi presentera vår Damtrupp 2024!

Först ut blir Smilla Sonesson, som gör sin 13e säsong i Tölö IF.

Tränarnas ord om Smilla:

Smilla är tjejen som alltid kommer till träning och match med ett varmt leende. Hon har ett stort hjärta, ger alltid allt och är en smart spelare som behärskar flera positioner på planen.

Vad gör du när du inte spelar fotboll?

Just nu jobbar jag, men tanken är att jag ska ut och resa framöver.

Vilken dröm har du utanför fotbollsplanen?

Skulle gärna vilja kombinera resandet med att arbeta utomlands.

I vilken klubb började du spela fotboll?

Jag har alltid spelat i Tölö IF och min plan är att börja och sluta här.

Påminnelse om föreläsning med Klas Hallberg
2024-02-26 10:40

I samarbete med Booster Friends har vi möjligheten att erbjuda våra medlemmar möjligheten att köpa biljett till en av världens mest bokade talare Klas Hallberg.

Klas har fått en mängd priser. Han har utsetts till Årets Talare flera gånger och fick 2018 Stora Talarpriset och kan därmed titulera sig som Sveriges bästa talare.
Ni köper er biljett via länken nedan, genom att köpa den via vår länk stöttar ni även Tölö IF
Fotbollsdagar på Intersport 26/2-17/3
2024-02-21 14:13
Intersport samarbetspartner med Tölö IF

Vår samarbetspartner Intersport har ett fint erbjudande mellan 26:e februari till 17:e mars.

Den 26/2–17/3 har de 25%* rabatt på fotbollssortimentet mot uppvisande av streckkoden i butik eller med onlinekoden FOTBOLL25intersport.se

Precis som vanligt ger de 3% tillbaka till Tölö IF på allt du handlar, då du valt Tölö IF som din förening.

Erbjudandet gäller för dig som är eller blir club-medlem på Intersport. Läs mer om att bli medlem här: Club Intersport - Intersport

*Gäller på ordinarie priser och kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Gäller t.o.m. söndag 17/3 kl. 23.59.

Lyckad sportlovsträning med Ramiro
2024-02-15 13:30
Sportlovsträning med Ramiro

Det har varit roligt att se barn och ungdomar samlas på Tingbergets konstgräs under sportlovsveckan.

Tölö IF:s fotbollsutvecklare Ramiro tränade barn och ungdomar som gillar fotboll under 2 dagar.

Totalt var det ca 60 tjejer och killar som varit med dessa dagar.

Tölö IF med Ramiro i spetsen kommer att erbjuda fler träningar under skolloven framöver.

Dam Senior, 03/03 14:00
Dam Senior, 02/03 08:55