Välkommen till Tölö IF

I vår förening gäller kamratskap och glädje!

Bli gärna medlem i Tölö IF - anmäl dig via rutan Bli medlem till höger.

Vid övriga frågor: Kontakta oss gärna

Viktiga datum 2024:

Föreningsupptakt 27 jan

Årsmöte 12 mars

Tölöcupen 1-2 juni

Föreningsutveckling 9 nov

Lyckad sportlovsträning med Ramiro
2024-02-15 13:30
Sportlovsträning med Ramiro

Det har varit roligt att se barn och ungdomar samlas på Tingbergets konstgräs under sportlovsveckan.

Tölö IF:s fotbollsutvecklare Ramiro tränade barn och ungdomar son gillar fotboll under 2 dagar.

Totalt var det ca 60 tjejer och killar som varit med dessa dagar.

Tölö If med Ramiro i spetsen kommer att erbjuda fler träningar under skolloven framöver.

Köp biljett till Klas Hallberg
2024-02-09 12:00
Klas Hallberg

I samarbete med Booster Friends har vi möjligheten att erbjuda våra medlemmar möjligheten att köpa biljett till en av världens mest bokade talare Klas Hallberg.

Klas har fått en mängd priser. Han har utsetts till Årets Talare flera gånger och fick 2018 Stora Talarpriset och kan därmed titulera sig som Sveriges bästa talare.
Ni köper er biljett via länken nedan, genom att köpa den via vår länk stöttar ni även Tölö IF
Ordförandes sista ord 2023
2023-12-31 12:00

Tack alla för 2023.

Extra tack till er medlemmar, sponsorer, personal och alla ni som med ett grymt ideellt jobb gör det möjligt att driva Tölö IF.

År 2024 skall bli Tölö´s år.

Ungdomssektionen:
Ramiro Dalence som ny heltidsanställd fotbollsutvecklare kommer betyda mycket för klubben.
Allt från fotbollsskolan till våra ungdomslag samt dam- och herrlagen.
Vidare kommer det satsas mycket på utbildning av våra ledare, som redan gör ett fantastiskt arbete.
Vi vill även samordna vårt cupdeltagande så vi deltar med många lag på samma cup. Ett bra sätt att stärka föreningsandan som även bidrar till ännu bättre samarbeten mellan lagen.

Damsektionen:
Damerna har skapat ett damutskott.
I damutskottet ingår bl a Raissa Lulendo (dam), Jimmy Simensen (dam/F10), Fredrik Leuschner (junior), Stefan Gustavsson (junior) samt Alexander Wallquist F09.
Truppen kommer presenteras de närmaste dagarna.
Damlaget satsar på att bli ett topplag i division 4 och på sikt nå division 2.

Herr Senior
Oskar Käll klar för Tölö IF
2023-12-29 15:00, Herr Senior
Oskar Käll

Det känns fantastiskt kul att äntligen kunna presentera Oskar Käll som Tölö spelare. Oskar har vi sedan länge önskat ta på den grönsvarta dräkten.

Trots sin unga ålder har Oskar stor erfarenhet av A-lags spel, de senaste åren i Onsala BK.

I Käll får vi en spetsspelare som är mycket duktig med bollen.
Oskar utgår främst från kanten och vill förutom att hota i en mot en, så vill han även vara med och styra spelet. Med sin fina vänsterfot kommer Oskar skapa många målchanser för sig själv och lagkamrater.

Oskar är en skolad spelare som ansluter och vi tror han kommer göra livet jobbigt för många backlinjer i division 3.

Oskar är en ödmjuk kille som jobbar hårt och ger mycket till laget både på och utanför planen. Käll kommer passa in i vår grupp och vara en värdig full pjäs för det vi håller på att bygga.

Fotbollsutveckare i Tölö IF - Ramiro Dalence
2023-12-28 19:54
Ramiro Dalence

Syftet med en fotbollsutvecklare i föreningen är att skapa bättre förutsättningar och bedriva en hållbar och kvalitativ fotbollsutbildning för ledare och spelare. Uppdraget består i att bland annat vara med på våra ungdomslags träningar och matcher för att kunna ge ledarna stöd och feedback.

Vi tror att närheten till fotbollsutvecklare inom föreningen på sikt kommer att bidra till högre kvalité inom och mellan lagen där det långsiktiga målet är att få fler spelare att spela fotboll så länge som möjligt. Vi tror på att  detta är ett steg i rätt riktning för att kvalitetssäkra verksamheten samt skapa en tydlighet kring spelarutbildningsplanen.

Därför är vi är väldigt glada att kunna välkomna Ramiro Dalence som fotbollsutvecklare i Tölö IF!

Ramiro kommer närmst från Utsiktens BK där han var lagledare och individuell tränare samt ansvarig för deras U21-lag. Han har en gedigen ledarkarriär och har varit bland annat tränare och ungdomsansvarig i Gunnilse IS samt ledare i Kärra KIF och Rannebergen IF.

Ramiro har ett stort engagemang och brinner för att utveckla våra ungdomar och ledare, han har en UEFA A-utbildning och kommer framöver hålla i tränarutbildningar i föreningens egna regi.

Ramiro börjar sin heltidstjänst som fotbollsutvecklare hos oss den 2 januari 2024.

Vi hälsar Ramiro varmt välkommen till Tölö IF och ser fram emot ett spännande och utvecklande fotbollsår 2024!

F09, 14/02 21:56
Herr Junior, 04/02 17:37