SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i Tölö IF
BLI MEDLEM
Välkommen till Tölö IF!
Vår strävan är Glädje och Utveckling för Kungsbackas fotbollsspelare. Genom Samarbete. Att lära sig spela fotboll och ha kul med kompisarna på vägen, helt enkelt. Var med och gör framtiden ljus för svensk fotboll. Välkommen till vår förening!
 
Vill du bli medlem i Tölö IF, använd knappen till höger: Bli medlem och fyll i uppgifter för gällande grupp. Vid frågor, hör av dig till kansliet:
kansli@toloif.se eller 0300-71116.
Upphittade glasögon Hamravallen
2021-07-12 16:10

Ett par svarta glasögon har hittats på A-plan på Hamravallen efter helgen.

 

Kan det vara dina så kontakta Kent på 070-6639706.

Herr Senior
Intervju inför matchen mot Kongahälla
2021-07-02 05:28, Herr Senior

Idag är det dags för sista matchen innan sommaruppehållet. Klockan 19 spelar vi borta mot IK Kongahälla på Kongevi.

 

Vi har pratat med Anton Börjesson inför matchen:

 

Hur känns det fyra matcher in i serien, vad anser du har varit lagets styrkor?

- Det känns väldigt bra faktiskt, tycker att vi hittat vårt spelsätt på ett fint sätt nu i början av säsongen. Vi måste jobba vidare och fortsätta vara ödmjuka inför varje match och inte tro att vi är bäst i världen för vi har haft medvind i början.

 

Vad tycker du har varit roligast hittills i år med laget/spelet?

- Vi är ett fantastiskt gäng tillsammans, alla bidrar med positiv inställning och kämpar för varandra. Men absolut roligast är att få sjunga ut alla känslorna efter en seger.

 

Vad blir viktigt imorgon mot Kongahälla, hur vill du se laget agera?

- Jag tycker vi måste våga spela vårat spel och fortsätta visa att vi går in i varje match för att vinna. Hade varit perfekt och få gå in i ledigheten med full pott för det är vi värda efter en evig försäsong!

Dam Senior
Intervju inför Valinge-Derome
2021-07-01 21:56, Dam Senior
Mian Synnerö

Imorgon är det dags för andra matchen i serien och vi åker till Derome för match mot Valinge-Derome. Matchen börjar 19.00 på Dersbovallen.

 

Vi har pratat lite med Mian Synnerö från Damjunior inför matchen:

 

Hur känns det efter seriepremiären?
- Jag tycker det känns kul och spännande att få komma igång med matcherna igen. 

 

Hur kändes det att få årets första utnämning som matchens spelare?
- Jag blev väldigt glad över att ha kunnat prestera så bra på just den matchen, då den var väldigt viktig för laget och mig. Dock hade jag inte kunnat prestera så bra utan mina lagkamrater, som gör mig till en bättre spelare.

 

Vad tar ni med er från den matchen till kommande match?
- Det jag tar med mig från matchen var att vi försökte och gav aldrig upp. Jag tyckte också att vårat presspel var mycket bra och hoppas att det kan vara lika bra de kommande matcherna.


Vad vill du se från dina lagkamrater imorgon?
- Jag vill se att vi har ett bra spel med mycket skott på mål.

 

Hur kommer du själv bidra till gruppen imorgon?
- Jag kommer att ge 100% på plan och inte tveka i närkamperna.

Dam Senior
Maria Karlsson De Cecco besöker Tölö IF damsektion
2021-06-28 07:54, Dam Senior
Bild: cmgroup.se

Maria Karlsson De Cecco är en före detta elitspelare som hunnit med att vinna SM-guld och vara utlandsproffs i olika länder. Idag är hon VD samt förmedlare för Connect Management Group som representerar bland andra Lina Hurtig, Jennifer Falk och Hanna Bennison.

 

"Jag har valt att bjuda in Maria för att inspirera våra spelare i damsektionen med sin resa i fotbollsvärlden. Maria kommer att berätta om sin resa från flickspelare i Sätila SK med ungdomslandslag, skola, skador, utlandsproffs och mycket mer. Maria kommer även berätta om sin ”efter-karriär” som VD och förmedlare för Connect Management Group" säger sportchefen Arian Faily.

 

Han fortsätter: "Det är viktigt för oss som förening att inspirera våra spelare att få möta personer som bidrar till att utveckla kvinnliga spelare och få ta del av lärdomar med mera. Jag vet att Maria är rätt person att möta våra spelare med sin bakgrund och klokhet. Jag har haft nöjet att arbeta med Maria i samma organisation när vi båda var i Gunnilse IS och redan då var Maria en inspirerande person att möta. Det gläder mig att vi i Tölö IF kan få ta del av hennes resa."

 

På grund av rådande restriktioner så kommer vi att vara på A-planens läktare och lyssna på Marias resa, sedan kommer Maria vara med på damlagets efterföljande träning som en av ledarna och inspirera vidare på planen.

 

Vi har ingen möjlighet att vara inomhus med rådande regler i kommunen.

 

När: tisdag 29 juni, kl. 17:30

Var: Hamravallen 

För vem: Dam A, äldre och yngre juniorer (Dam J/F06-07), på grund av restriktioner kan vi ej ha med fler personer.

Herr Senior
Intervju inför matchen mot Hestrafors
2021-06-24 08:14, Herr Senior

Idag är det match borta mot Hestrafors IF klockan 19.00 på Bollevi.

OBS! Matchen är slutsåld!

 

Vi tog oss ett snack med Viktor Glaerum inför matchen:

 

Hur känns det med starten, vad anser du har varit era nycklar till en bra start?
- Det känns bra, tycker vi visat att vi hör hemma i denna serien. Nycklarna har varit att vi slitit för varandra under 90 minuter på matcherna.

 

Du som lite äldre Tölöprodukt, hur tycker du det har gått att spela en del matcher med de yngre spelarna från U-lagen? Vad är dina råd till dom?
- Hyfsad åldersångest nu.. Det har känts bra, junisarna som varit med har visat att det finns en fin framtid i klubben även underifrån. Som råd skulle jag ge att inte känna någon press och enbart spela för att det är kul, då brukar det gå vägen.

 

Vad förväntar du dig från dig själv och gruppen inför matchen mot Hestrafors? 
- Från gruppen räknar jag med att vi följer våran matchplan och sliter för varandra under hela matchen. Personligen hoppas jag starta årets poängproduktion, kanske dags att sätta dit en från 16-metaren?

 

Det går rykten om att Hallen anser att han är bättre tränad då du krampar ibland på matcherna men inte han?

Haha, han är rolig Hallen. Med tanke på att jag är högre upp i anfallsspelet och längre ner i försvarsspelet, så känns inte krampkänningarna så förvånande. Jag hoppas Hallen gör årets första besök på offensiv planhalva på torsdag, då ska ni få se på kramp! ;)

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Herr J U17-19, 16/07 12:08 
F13, 15/07 16:33 
F13, 14/07 13:28 
Dam Junior, 14/07 08:55 
F13, 13/07 14:47 
F13, 12/07 17:23