Välkommen till Tölö IF!
Vår strävan är Glädje och Utveckling för Kungsbackas fotbollsspelare. Genom Samarbete. Att lära sig spela fotboll och ha kul med kompisarna på vägen, helt enkelt. Var med och gör framtiden ljus för svensk fotboll. Välkommen till vår förening!

Vill du bli medlem i Tölö IF, hör av dig till kansliet: kansli@toloif.se
HÄLSOCERTIFIERINGEN 2021
2022-01-17 13:16

TÖLÖ IF HAR BLIVIT GODKÄNDA AV KUNGSBACKA KOMMUN S HÄLSOCERTIFIERING 2021. KOMMER ATT LÄGGAS UT PÅ HEMSIDAN INOM KORT.

Inomhusbingon Tölögården inställd tillsvidare
2022-01-11 23:10

Inomhusbingon i Tölögården är inställd tillsvidare pga restriktioner.

Vi meddelar på hemsidan när vi kan köra igång igen.

Hälsningar Bilbingon

God Jul & Gott Nytt År
2021-12-22 17:26
Vi vill tacka alla våra medlemmar, sponsorer och leverantörer för ett fint, men fortfarande annorlunda, 2021. Vi håller tummarna att nästa år blir mer normalt så att alla våra lag med ledare kan få spela riktigt mycket fotboll!

Vi önskar er en avkopplande och stämningsfull Jul och ett riktigt Gott Nytt År!

Tölö IF
Dam Senior
Ny ledartrio för damlaget
2021-12-20 18:28, Dam Senior
Fr. v.: Elin Wettergren, Ted Jarl och Emelie Ekblad

Tölö IF vill med stolthet presentera damlagets nya ledartrio bestående av Emelie Ekblad, Ted Jarl och Elin Wettergren.

”I den här ledartrion har vi en enormt stor kompetens samlad för att möta de behov som krävs för att vi ska kunna utveckla både laget och individerna på kort och lång sikt” säger Anna Borgström som är ansvarig för damsektionen. Damsektionen bygger en ny plattform inför 2022 som kommer stötta lagen inom sektionen på ett annat sätt än tidigare och säkerställa att Tölös ledord; Glädje, Samarbete och Utveckling blir integrerade i verksamheten.

Emelie Ekblad kommer närmast från Kungsbacka IF där hon arbetat som samordnare på flicksidan. Emelie har stor erfarenhet av eget spel i högre divisioner som började när hon gick på Sveriges enda fotbollsgymnasium som 16-åring. Emelie har idag även ett engagemang inom Hallands Fotbollförbund som spelarutbildare.

Ted Jarl har en bakgrund som både spelare och ledare inom Tölö IF, men klev av som ledare inför 2021 för att helt fokusera på tränar- och spelarutbildningar främst inom Hallands fotbollsförbund.

Elin Wettergen är aktiv som målvakt och har erfarenhet från elitläger och spel med Hallandslaget. Elin har på grund av skada varit målvaktstränare i Tölö det senaste året. Elin tillför ledartrion ett målvaktsfokus och bidrar med ett dynamiskt tankesätt, då hon själv har erfarenhet av den typen av fotboll som spelas i dag.

”Jag ser med spänning fram emot att få vara delaktig i spelarnas utveckling och som huvudtränare få möjligheten att skapa det som krävs utifrån gruppens gemensamma målsättning och det jobb som spelarna själva vill lägga för att uppnå den” säger Ted Jarl. Han fortsätter: ”Vi har en ung trupp där alla vågar att utvecklas. Gruppen kommer att lyftas för att individen ges möjlighet till egen utveckling och det ska bli väldigt spännande att följa resultatet av det vi kommer åstadkomma tillsammans.”

”Nyckeln för att lyckas som lag är att vi säkerställer att spelarnas inre motivation stimuleras, därför kommer vi bland annat att ta temperaturmätningar på laget och utvärdera vad spelarna vill under hela säsongen. Det är viktigt att vi har en gemensam målsättning och att vi har roligt både på och utanför planen” säger Emelie Ekblad.

”Ted har på väldigt kort tid kunnat visa på en stor utvecklingspotential hos den grupp som utgör stommen i damlaget. Genom att föreningen 2022 stöttar med en organisation och en administration som möjliggör för ledartrion att kunna fokusera på laget är ytterligare en sak som kommer kunna ge spelarna större fokus och möjlighet till utveckling” säger Anna Borgström.

”Det som är unikt för oss som ledartrio är att vi genom vår åldersskillnad kommer att kunna möta tjejerna på flera plan än bara det fotbollsmässiga” säger Elin Wettergren. "Vi kompletterar varandra och gör varandra bra. Det är något som också kommer att göra laget bra” avslutar hon.

Anna Borgström, damsektionsansvarig

anna.borgstrom(@)toloif.se

Köp bingolotter till Uppesittarkväll & Nyår!
2021-12-09 14:07

Stöd Tölö IF och köp dina lotter vid granförsäljningen på OKQ8 Varla.

Uppesittarkvällen: Pris 100, 200 eller 300:-

Nyårsafton: Pris: 100 eller 200:- (en bra julklapp!!)

Det går också bra att köpa lotter av:

Ove Börjesson Håkansgårdsgatan 38, tel. 0703-375105

Georg Johansson Håkansgårdsgatan 83, tel.  0708-971265
georg.la.johansson@telia.com

Det finns även några julkalendrar kvar!

Sverigelotter och Enjoy säljes via Georg.

Hälsningar // Tölö IF

Herr Senior, 19/01 19:11