Välkommen till Tölö IF!
Vår strävan är Glädje och Utveckling för Kungsbackas fotbollsspelare. Genom Samarbete. Att lära sig spela fotboll och ha kul med kompisarna på vägen, helt enkelt. Var med och gör framtiden ljus för svensk fotboll. Välkommen till vår förening!

Vill du bli medlem i Tölö IF, använd knappen till höger: Bli medlem och fyll i uppgifter för gällande grupp. Vid frågor, hör av dig till kansliet:
kansli@toloif.se eller 0300-71116.
Kungsbackaleken 10-12 september
2021-09-18 20:35

Ett stort tack till er som har hjälpt till att arrangera Kungsbackaleken. En otrolig arbetsinsats som har lagts ner för att få till arrangemanget.

Dagarna flöt på utan några större incidenter:

• Ett getingstick som botades med en sockerbit, en stämplad fot som botades med en chokladboll och en kille som fick en boll i huvudet som kanske skulle uppsöka närakuten med sin mamma.
  • Trassel med domartillsättning under söndagen.
  • Lag som hoppar av i fem i tolv.

För övrigt har det rullat på!

Det kommer skickas ut en utvärdering inom kort för att fånga upp era synpunkter, så vi kan få till ett ännu bättre arrangemang till nästa år.

Inför nästa år tar vi med oss:

Positiva ord från spelare, ledare, föräldrar och övriga besökare. Röster som bra arrangerat, god mat, det gjorde ni bra, kul att ni körde seriematch samtidigt mm.

/Thomas Wettergren, Evenemangsansvarig i Tölö IF

Tölö IF i matcher mot Allsvenska klubbar
2021-09-14 20:13

Tölö IF fyller 90 år nästa år och vi representerar Hallands tredje-fjärde största fotbollsförening. Vi ser oss som en stark ungdomsförening med breddverksamhet som i junioråldern ska kunna vara bredd med spets. Det har vi spelarunderlag och ambition till.

Tölös pojkjuniorer U16 har under året spelat i Svenska fotbollsförbundets nationella P16-serie, där vi mött väst- och sydsvenska klubbar såsom duktiga Halmstads BK, Lunds BK, Varbergs BoIS FC och Västra Frölunda IF.

Glädjande nog vann Tölö sin gruppspelsgrupp, obesegrade. Detta har gjort att vi nu är i A-slutspel där vi möter riktigt, riktigt tufft motstånd i form av Örgryte IS, IFK Norrköping, IFK Göteborg, BK Häcken och IF Elfsborg. Helt fantastiska matcher att spela, uppleva och utmana oss i! Närmast på tur är att Tölö U16 till helgen tar emot IFK Göteborg hemma på Hamra. Kom gärna till Hamraborgen och heja fram oss mot Blåvitt!

Alla föreningens matcher inklusive Herr J U16 hittar ni i vår matchkalender här på webbsidan:

Mer om Svenska fotbollsförbundets nationella tävlingar hittar ni här:

Föreningen och våra lag finns på Instagram och Min fotboll-appen, följ oss gärna där också.

Stolta Tölö-hälsningar,

Tobias Berggren, Herrsektionen

Nycklar upphittade
2021-09-10 15:40

Nyckelknippa upphittad på B-plan!

Är det din? Hör av dig på kansli@toloif.se

// Annki, Tölö IF kansli

25% på Intersport till 13/9
2021-09-09 22:47

Just nu har vår samarbetspartner Intersport 25% på allt i butik och på intersport.se, ett perfekt läge att köpa det ni behöver för en aktiv höst.

När du handlar allt från fotbollsskor och hockey­klubbor till regnkläder, sneakers och sportmode på Intersport får både du och vår föreningen bonus.

För du har väl valt vår förening att stötta extra på "Mina sidor"?

Gäller på ord. priser i butik och online till 13/9 kl. 09.45.
Gäller ej på presentkort, elektronik, pulsklockor, cyklar,
träningsmaskiner, el-scooter, golf, Hövding hjälmar, Thule,
supporterprodukter, beställningsvaror eller föreningskläder.

Handla här https://www.intersport.se eller i butik!

Tölö IF

Upphittade glasögon Hamravallen
2021-07-12 16:10

Ett par svarta glasögon har hittats på A-plan på Hamravallen efter helgen.

Kan det vara dina så kontakta Kent på 070-6639706.

F09, 26/09 22:39
F06/07, 26/09 20:20