Välkommen till Tölö IF!

I vår förening gäller kamratskap och glädje.

Bli medlem i Tölö IF, antingen som spelare i något av våra barn och ungdomslag eller som stöd- eller supportermedlem i föreningen.

För tillfället görs anmälan om ny medlem via mail till kansliet: kansli@toloif.se

Tölös duktiga vänsterback klar
2023-01-26 21:08, Dam Senior
Klara Gustafsson fortsätter i Tölö IF

Damlagets stabila vänsterback Klara Gustafsson har valt att fortsätta i Tölö IF även årets säsong.

Klara är en brytningssäker vänsterfotad back med offensiva kvaliteter och ett bra skott.

Louise Bräutigam i Tölö IF även 2023
2023-01-21 00:51, Dam Senior
Louise Bräutigam förlänger med Tölö IF

Förra säsongens stora utropstecken väljer att förlänga med Tölö.

Louise började förra säsongen med en knäskada som gjorde att hon missade de inledande matcherna. Väl tillbaka skolades hon om från forward till defensiv mittfältare. Hon har funnit sig väl tillrätta i sin nya roll och tillför mycket med sin fysik och stora vilja till laget.

Vi hoppas och tror att hon kommer att fortsätta att utvecklas även denna kommande säsong i den grönsvarta tröjan.

Aprila Malmborg fortsätter i Tölö IF
2023-01-18 19:11, Dam Senior
Aprilla Malmborg fortsätter i Tölö IF

Det är med stor glädje vi kan konstatera att Aprilia Malmborg väljer att fortsätta i Tölö IF damlag.

Aprilia är en snabb och stark spelare som ofta kommer i läge för avslut.

Hon ger 100% på planen och har ett bra skott.
Aprilia är en av flera spelare vi hoppas ska fortsätta sin fina utveckling även under säsongen 2023.

Estelle Edvardsson klar för 2023
2023-01-16 13:37, Dam Senior
Estelle Edvardsson fortsätter i Tölö

Estelle har valt att fortsätta i den av vackraste av tröjor,  något som vi är mycket glada över.

Estelle kommer likt många i truppen från vår duktiga juniorverksamhet något vi tycker är viktigt!

Estelle är den typen av spelare som lämnar allt och går ut på planen för att försvara den grön/svarta tröjan i varje situation.

Kan spela både i anfall och försvar , är en tuff fysisk spelare som inte tvekar att gå in i alla situationer med full kraft.

Estelle är laglojal och bidrar med attityd på såväl träning som match.
Det ska bli mycket spännande att följa hennes utveckling under året.

Alexandra Bräutigam fortsätter i Tölö IF
2023-01-09 17:38, Dam Senior
Alexandra Bräutigam förlänger med Tölö IF

Vi är väldigt glada att Alexandra Bräutigam att har valt att fortsätta i Tölös Damlag säsongen 2023. Alexandra vann föregående säsongs interna skytteliga.
Alexandra Bräutigam är en målfarlig forward som lever på sin snabbhet och löpstyrka.
Alexandra utvecklades och tog stora kliv förra året och vi hoppas och tror att den utvecklingen kommer att fortsätta även denna kommande säsong.
Hon är en egen produkt som fostrats i vår ungdomsverksamhet.

Varm välkommen tillbaka till Hamravallen

P14, 31/01 08:30