Välkommen till Tölö IF!

I vår förening gäller kamratskap och glädje.

Jonatan Edgren fortsätter i Tölö IF
2022-11-25 20:51, Herr Senior
Jonathan Edgren fortsätter i Tölö IF

Jonatan har valt att fortsätta i Tölö IF något vi är mycket glada över. Edgren kommer likt många i truppen från vår duktiga juniorverksamhet något vi tycker är viktigt!

Edgren är den typen av spelare som lämnar allt på planen och går in för att försvara den grön/svarta tröjan i varje situation. Detta är en följsam och tuff försvarare som inte släpper någon förbi sig. Han har bra fart i kroppen och en fin högerfot! Edgren var redan förra året uppe och kände på det några matcher och gjorde det mycket bra.

Edgren är laglojal och bidrar med attityd på såväl träning som match!
Det ska bli mycket spännande att följa hans utveckling i seniorverksamheten.

Varmt välkommen tillbaka till Hamravallen

Erik Lennartsson Janslätt förlänger med Tölö IF
2022-11-23 21:08, Herr Senior
Erik som redan i år tog steget till startelvan. Vi ser tillsammans fram emot 2023.

Vi är mycket nöjda med att Erik som en av våra egna väljer att fortsätta spela i Tölö IF!

Erik som förra säsongen blev uppflyttad från juniorerna tog vid flertal tillfällen en fast plats i startelvan under året.

Erik är laglojal och ger alltid 100% för de grön/svarta färgerna. Hans löpstyrka gör att han är med från bollvinst till avslut. Erik spelar enkelt och smart och visade att han även har en näsa för mål något vi hoppas få se mer av!

Erik är en spelare som genom sin ödmjukhet tagit jätte kliv. Han kom upp i startelvan ifjol och och blir en viktig pusselbit i årets trupp.
Under 2023 kommer Erik att fortsätta sin resa tillsammans med oss.

Varmt välkommen tillbaka till Hamravallen 2023.

Lucian Spikare Nicolescu ny i Tölö IF
2022-11-22 21:39, Herr Senior
Lucian Spikare Nicolescu ny i Tölö IF

Vi hälsar Lucian Spikare Nicolescu varnt välkommen till Tölö IF.

Lucian är en spelare vi tidigt identifierade som någon vi ville ha med i truppen och på vår resa. En ung och talangfull defensiv spelare.

Redan på de få träningar vi hittills haft har vi sett Lucians lugn med boll och duktiga passningsspel. Dessa egenskaper visste vi om och var några av anledningarna till att vi tidigt inledde samtal.
Något som verkligen imponerat är att han trots sin unga ålder redan tagit för sig och styr på träningarna både med sin röst och sitt spel!

Lucian är likt många andra av våra spelare ung och hungrig och vi är därför övertygade om att han kommer passa perfekt in i truppen.
Lucian är fotbollsskolad och det ska bli spännande att se vilka kliv han kan ta i Tölö IF.

Varmt välkommen till Hamravallen 2023.

Köp din julgran av Tölö IF i Varla
2022-11-18 14:00
Köp din julgran av Tölö IF vid Q8OK

Årets julgransförsäljning sker som vanligt vid OKQ8 i Varla.

Öppettider:

2 december - 22 december

Måndag - fredag  13.00 - 19.00
Lördag - söndag  10.00 - 19.00

I år kommer vi även att sälja Bingolotter till Uppesittarkvällen under dessa
öppettider.

Välkomna att stödja Tölö IF genom att köpa din gran och lott via oss!

Påminner också om att vara med på vårt Tölölotteri den 12 december. Mer information hittar du här

Lucas Bramfors ny i Tölö IF
2022-11-16 22:18, Herr Senior
Lucas Bramfors ny i Tölö IF

Lucas Bramfors har redan presenterats på andra forum, så många känner till att Lucas är klar för Tölö IF 2023.

Vi är mycket nöjda över att denna talang är klar för spel på Hamra nästa säsong.

Lucas är en en ung och bolltrygg spelare som gärna följer med och är delaktig i det offensiva spelet.

Lucas har ett stort driv och det är kul att han känner att Tölö IF är helt rätt för sin fortsatta utveckling.

Trots sin unga ålder (född 04) har Lucas erfarenhet från flera säsonger i IFK Fjärås.

Varmt välkommen Lucas

Herr Senior, 25/11 20:51