Välkommen till Tölö IF!
Vår strävan är Glädje och Utveckling för Kungsbackas fotbollsspelare. Genom Samarbete. Att lära sig spela fotboll och ha kul med kompisarna på vägen, helt enkelt. Var med och gör framtiden ljus för svensk fotboll. Välkommen till vår förening!

Vill du bli medlem i Tölö IF, använd knappen till höger: Bli medlem och fyll i uppgifter för gällande grupp. Vid frågor, hör av dig till kansliet:
kansli@toloif.se eller 0300-71116.
Köp din julgran av Tölö IF på OKQ8 Varla
2021-11-26 18:20

Årets julgransförsäljning sker som vanligt vid OKQ8 i Varla.

Öppettider:

28 november - 23 december (eller tills granarna är slut)

Måndag - fredag  12.00 - 19.00
Lördag - söndag  10.00 - 19.00 (söndag 28 november 12.00 - 19.00)

I år kommer vi även att sälja Bingolotter till Uppesittarkvällen under dessa
öppettider.

Välkomna att stödja Tölö IF genom att köpa din gran och lott via oss!

Påminner också om att vara med på vårt Tölölotteri den 9 december. Mer information hittar du här

Black Friday på Intersport
2021-11-25 17:28

Hej!

I samarbete med vår partner Intersport vill vi göra er uppmärksamma på Black Friday den 25–29 november.

Massa superklipp och minst 25% på allt i butik och på in­terport.se. När du handlar på Intersport är du samtidigt med och stöttar Tölö IF. För du har väl valt Tölö IF att stötta extra på ”Mina sidor”?

Länk till Intersport: https://www.intersport.se

Herr Senior
Vi är klara för division 2
2021-11-22 19:51, Herr Senior

Efter en betryggande seger i sista matchen mot KF Velebit igår stod det klart att vi vinner Division 3 Mellersta Götaland som nykomlingar!

När klockan stod på 38 minuter hade David Berntsson gjort hattrick. Innan halvleken var slut hade Viktor Glaerum ökat på till 4-0. Andra halvlek fortsatte vara målrik och Maximilian Wennergrund gjorde 5-0 innan Velebit fick in en reducering till 5-1. Hampus Ekdahl gjorde sen två mål och tog hem vinsten i skytteligan. I matchens sista sekunder satte Fuad Hyseni 8-1 som också blev slutresultatet.

Totalt 566 personer hade tagit sig till Tingbergets konstgräs igår, stort tack till alla er för stödet.

Vi vill också rikta ett stort, stort tack till alla i organisationen som på ett eller annat sätt hjälpt till under året på våra matcher. Allt från kioskarbete, entré och planförberedelser till bollkallar, speaker och övriga personer runt laget, utan er hade detta aldrig gått!

Bingolotter på Kungsmässan helgen V43
2021-10-28 14:22

Denna helg, V43,  har Tölö IF bordet på Kungsmässan vid fontänen och
vi säljer bingolotter samt även Julkalender, Bingolotter till Uppesittarkvällen
samt Sverigelotter.

Välkomna förbi!!

Bingogruppen  Tölö IF

Georg Johansson

Tel 0708-971265
E-mail Georg.la.johansson@telia.com

Nytt materialavtal 2022-2025
2021-10-15 16:01
Ola Stolt Perlbo Intersport och Ronny Norberg Tölö IF

Det är nu klart att vi förnyar avtalet med Intersport och Adidas.

Främsta fördelarna med samarbetet?
Att vi i Tölö IF kan fortsätta fokusera på rätt saker i samband med fotbolls- och föreningsverksamheten .
Vi är trygga med att Intersport har koll på de stora delarna runt vårt föreningssortiment och att vi kan fortsätta med Intersports och Adidas produkter.

Citat från Intersport:

• Tölö IF har genom åren visat upp en stor professionalism i sin verksamhet och föreningen är kända i branschen genom sitt uppskattade arbete kring breddverksamhet och den till stor del lokala medverkan i representationslagen.
  • Intersport är väldigt glada att få fortsatt förtroende att samarbeta ihop med Tölö IF under de nästkommande fyra åren.
  • Ola Stolt Perlbo, Teamsäljare Intersport.

Ett stort tack till Stefan Kvarnlöf som har gjort ett gediget arbete med att utvärdera erbjudanden från ett antal aktörer.

Ronny Norberg
ordförande