Tölö IF Herr spelar 2021 i div. 3 Mellersta Götaland.

Avan Rekani klar för Tölö IF Herr som assisterande tränare!
2020-12-21 09:46
För att lära känna vår nya assisterade så snabbt som möjligt har redaktionen fått en exklusiv intervju med Avan:

Först och främst, varmt välkommen till Tölö IF - Hur känns det att allting är klart?
Tack! Det känns väldigt bra efter att jag under längre tid velat komma tillbaka till fotbollen och nu när det är klart så är jag väldigt glad och ser fram emot säsongsstarten!
Berätta gärna lite om dig själv, vem är och hur ser din fotbollshistoria ut?
Avan Rekani heter jag, är uppvuxen i Angered, spelade fotboll i Gunnilse IS i cirka 11 år. Studerat Idrottsvetenskap på Malmö Högskola 2011 - 2014 var jag klar med studierna och 2016 flyttade jag till Stockholm, spelade för Uppsalakurd Div 3 där jag både spelade och hjälpte till som assiterande tränare. 2018 flyttade jag hem till Göteborg igen. Jag har alltid velat börja min tränarkarriär men har aldrig känt att starten på karriären har varit i klubbarna jag varit i kontakt med. Men idag känns det väldigt bra.
Hur kändes det när Tölö ringde och hade du koll på Tölö sedan tidigare?
Jag blev väldigt glad då jag kände att tiden var inne för mig att ta ett uppdrag som kändes rätt. Har varit kontakt med Jerry som är huvudtränare och därmed haft några telefonsamtal. Det kändes bra efter första samtalet och jag ser väldigt mycket fram emot att börja säsongen. Fotbollslaget Tölö har jag fått lite information utav Arian som pratat väldigt gott om föreningen och ambitionerna.
Vad har du för förväntningar på säsongen som kommer?
Jag förväntar mig att alla som är delaktiga i laget ger 110%.
Vad har du för uppfattning om Kungsbacka som stad?
Jag trivs väldigt bra i Kungsbacka, har jobbat på ett stödboende i cirka två år i Tölö.

5 snabba med Avan:

1 Förebild som fotbollstränare?
- Jurgen Klopp
2 Favoritlag
- Chelsea
3 Vinna med 1-0 eller 4-3?
- 4-3
4 Bästa tv-serie som gjorts?
- Vänner
5 Bästa minne med fotbollen?
- Besökte Chelseas ungdomsakedemi.
Serieseger även för B-laget
2020-09-30 19:39
Det är med stor glädje vi kan konstatera att vi även vinner klass 1 detta år.
Det är första gången som vi haft ett så framgångsrikt B-lag vilket visar på både bredd och seriösa spelare i truppen. Matchen i sista omgången var en ren seriefinal och den vann vi mot KIF i en spännande match som avgjordes på matchens sista spark. Vi har även en hängmatch kvar mot Onsala men dom kan inte komma ikapp oss.
Vi tappade poäng de två första omgångarna som spelades före sommaren, under hösten har vi enbart vinster.
Starkt jobbat av laget och ledarna och ett stort GRATTIS!
Herr B-laget
2020-09-25 14:06
Vårt B-lag leder sin serie när två omgångar återstår och vi har två derbyn kvar att spela. Närmast möter vi KIF tisdag 29/9 kl 18.00 på Tingbergsvallens konstgräs. Kom gärna och titta på vårt duktiga lag där vi har många duktiga unga framtidsspelare.
Därefter återstår en hängmatch mot Onsala som blev uppskjuten tidigare när den kolliderade med DM för Onsala. Tid för den matchen är ännu ej klar.
Bortamatch mot Alet
2020-09-25 13:59
Efter att i förra omgången ha säkrat seriesegern med vinsten mot Åsa så ska vi denna helg åka till Alevallen i Halmstad och möta Alets IK. Vi vill naturligtvis fortsätta att vinna även återstående matcher i serien.
Om ni önskar se matchen live har vi möjlighet till ca 15 publikplatser.
Bra om ni anmäler till mig med SMS till 070-6013895 om ni avser att följa laget på plats.
Matchen kommer även att sändas på Hallandsposten.se.
Ändring av publikregel mot Böljan
2020-09-11 09:24
Vi har nu fått besked från Böljan att vi får max 15 publikplatser till kvällens match.
Ni som vill se matchen på plats kan anmäla namn till mig senast kl 13.00 idag.
Ni får besked senast kl 15.
Anmälan skickas som SMS till 070-6013895.
Tis 4/5 19:00
Tis 13/10 19:30