SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Följ oss på våra sociala medier:

 

Instagram - Instagram.com/toloif1932

 

Facebook - facebook.com/toloif1932

Vi är klara för division 2
2021-11-22 19:51

Efter en betryggande seger i sista matchen mot KF Velebit igår stod det klart att vi vinner Division 3 Mellersta Götaland som nykomlingar!

 

När klockan stod på 38 minuter hade David Berntsson gjort hattrick. Innan halvleken var slut hade Viktor Glaerum ökat på till 4-0. Andra halvlek fortsatte vara målrik och Maximilian Wennergrund gjorde 5-0 innan Velebit fick in en reducering till 5-1. Hampus Ekdahl gjorde sen två mål och tog hem vinsten i skytteligan. I matchens sista sekunder satte Fuad Hyseni 8-1 som också blev slutresultatet. 

 

Totalt 566 personer hade tagit sig till Tingbergets konstgräs igår, stort tack till alla er för stödet.

 

Vi vill också rikta ett stort, stort tack till alla i organisationen som på ett eller annat sätt hjälpt till under året på våra matcher. Allt från kioskarbete, entré och planförberedelser till bollkallar, speaker och övriga personer runt laget, utan er hade detta aldrig gått!

Henrik Ericsson - Kommunikatör
2021-10-27 13:55

Det känns fantastiskt kul för oss att kunna meddela att Henrik nu är tillbaka i Tölö IF. Henrik kliver in i föreningen som kommunikatör ett jobb han i dagsläget även utför för Brynäs i SHL.

 

De primära uppgifterna kommer främst vara att:

 

Arbeta och utveckla Tölös sociala medier
Följa laget på insidan
Marknadsföra klubben
Öka bevakningen kring klubben

Henke är en eldsjäl som lämna föreningen för studier 2017 men som nu äntligen är tillbaka! Ni lär se mer från Henke på våra sociala medier men tills dess hälsar vi honom varmt välkommen hem

Intervju inför matchen mot Kongahälla
2021-07-02 05:28

Idag är det dags för sista matchen innan sommaruppehållet. Klockan 19 spelar vi borta mot IK Kongahälla på Kongevi.

 

Vi har pratat med Anton Börjesson inför matchen:

 

Hur känns det fyra matcher in i serien, vad anser du har varit lagets styrkor?

- Det känns väldigt bra faktiskt, tycker att vi hittat vårt spelsätt på ett fint sätt nu i början av säsongen. Vi måste jobba vidare och fortsätta vara ödmjuka inför varje match och inte tro att vi är bäst i världen för vi har haft medvind i början.

 

Vad tycker du har varit roligast hittills i år med laget/spelet?

- Vi är ett fantastiskt gäng tillsammans, alla bidrar med positiv inställning och kämpar för varandra. Men absolut roligast är att få sjunga ut alla känslorna efter en seger.

 

Vad blir viktigt imorgon mot Kongahälla, hur vill du se laget agera?

- Jag tycker vi måste våga spela vårat spel och fortsätta visa att vi går in i varje match för att vinna. Hade varit perfekt och få gå in i ledigheten med full pott för det är vi värda efter en evig försäsong!

Intervju inför matchen mot Hestrafors
2021-06-24 08:14

Idag är det match borta mot Hestrafors IF klockan 19.00 på Bollevi.

OBS! Matchen är slutsåld!

 

Vi tog oss ett snack med Viktor Glaerum inför matchen:

 

Hur känns det med starten, vad anser du har varit era nycklar till en bra start?
- Det känns bra, tycker vi visat att vi hör hemma i denna serien. Nycklarna har varit att vi slitit för varandra under 90 minuter på matcherna.

 

Du som lite äldre Tölöprodukt, hur tycker du det har gått att spela en del matcher med de yngre spelarna från U-lagen? Vad är dina råd till dom?
- Hyfsad åldersångest nu.. Det har känts bra, junisarna som varit med har visat att det finns en fin framtid i klubben även underifrån. Som råd skulle jag ge att inte känna någon press och enbart spela för att det är kul, då brukar det gå vägen.

 

Vad förväntar du dig från dig själv och gruppen inför matchen mot Hestrafors? 
- Från gruppen räknar jag med att vi följer våran matchplan och sliter för varandra under hela matchen. Personligen hoppas jag starta årets poängproduktion, kanske dags att sätta dit en från 16-metaren?

 

Det går rykten om att Hallen anser att han är bättre tränad då du krampar ibland på matcherna men inte han?

Haha, han är rolig Hallen. Med tanke på att jag är högre upp i anfallsspelet och längre ner i försvarsspelet, så känns inte krampkänningarna så förvånande. Jag hoppas Hallen gör årets första besök på offensiv planhalva på torsdag, då ska ni få se på kramp! ;)

Intervju inför matchen mot Hisingsbacka FC
2021-06-11 18:13
Mattias Hallengärd
Efter vinsten i premiären tar vi nya tag mot morgondagens match då vi beger oss till Backavallen för att spela mot Hisingsbacka FC. Matchen börjar 14.00 och publikinformation finns här: https://www.svenskalag.se/hbfc/nyheter/1643324/match-pa-backavallen-lordag-12-6
 
Vi fortsätter på förra veckans spår med ännu en intervju. Denna gången är det med vår alldeles egna viking på mitten, Mattias Hallengärd:
 
Hur känns det efter seriepremiären?
- Det känns bra! Vi hann med en träningsmatch inför, men i övrigt så hade vi ingen aning alls om var vi stod rent formmässigt. För egen del så var det skönt att under träningsmatchen känna att konditionen var okej, hade man fått kramp som Glaerum så hade man varit lite mer orolig inför premiären. Det var kul att möta ett Skene som vi hade väldigt lite information om. Offensivt kunde vi äga mycket boll och defensivt vann vi kampen, så en bra och godkänd premiär!
 
Hur kändes det att få årets första utnämning som matchens spelare?
- Kul såklart! Jag fick den i premiären även föregående säsong, så det är väl ett vinnande koncept för mig. När killarna framför mig sliter så hårt och bra i presspelet så blir min lite mer defensiva roll betydligt lättare att göra bra.
 
Vad tar ni med er från den matchen till kommande match?
- Jag gillade vår inställning och mentala styrka i premiären. Vi är aggressiva och jagar livet ur oss utan boll, men hade ändå sinnesnärvaron att vara lugna och fina med boll. Sen vinner vi den fysiska matchen över hela plan, gör man det så är väldigt mycket vunnet. Kan vi fortsätta på det spåret så är känslan att vi kommer kunna chocka en del lag i den här serien.
 
Vad vill du se från dina lagkamrater på lördag?
- Samma inställning som sist.
 
Hur kommer du själv bidra till gruppen på lördag?
- På samma vis som jag alltid försöker - med bra inställning, hög och rimlig kravställning både på mig själv och de runtomkring. Kommer antagligen och förhoppningsvis höras en del på plan med.
 
Det går rykten om att Arian var med på fotbollsträningen på senaste träningen, han såg vass ut?
- Mitt lag vann som vanligt väldigt enkelt så lade inte så mycket fokus på motståndarna då ingen hade platsat i vårt lag ändå. Men för att vara snäll så kan man säga att Arian är dubbelfotad, lika ”bra” med båda fötterna.
 
Vi tackar Hallengärd för intervjun och vi hoppas ni njuter av den lika mycket som vi i truppen gör!
Spelade matcher
Sön 21/11 14:00
8 - 1  
Sön 14/11 14:00
1 - 4  
Lör 6/11 14:00
0 - 0  
Fre 29/10 19:00
0 - 1  
Sön 24/10 14:00
2 - 0  
Tor 21/10 19:30
4 - 0  
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Tölö IF, 25/11 17:28 
Tölö IF, 15/10 16:01 
Tölö IF, 02/10 19:01