Välkommen till P14 Fotbollsskola

Vi tränar fredagar kl.17.30-18.30 på Hamravallen.

Första träningen under hösten, 2021, är 20-augusti.

Se bild i nyhet nedan för var vi håller till.

Vi är ca, 30 killar i laget och det fylls på löpande. Är ditt barn intresserad att börja? Kom ner till träningen ombytt och klar, ta kontakt med en av tränarna nere på planen innan träningen börjar.

Ledare:
Annika Jedemark
Elias Brag
Ida Lööv
Joakim Enslöw
Magnus Almgren
Marcus Karlsson
Marcus Larborn
Tobias Wesslau

Föräldrarepresentanter är:
Marcus Larborn
Nicoline Martinsson

Kontaktpersoner vid intresse av att vara med:
Elias Brag, 070-8430363, elias.brag@outlook.com
Ida Lööv, 070-4858444, ida.loov@gmail.com
Kungsbackaleken & Höstcupen
2021-08-18 21:19

Kungsbackaleken:

Nu i höst kommer vi äntligen kunna spela flera matcher då Kungsbackaleken startar igen. Kungsbackaleken är ett seriesammandrag där olika klubbar från närområdet arrangerar matcher för våra fotbollsspelare. Varje lag kommer att spela tre matcher under en och samma dag och spelformen är tre mot tre.

Datum för Kungsbackaleken:

Lördag 4/9, arrangör Kungsbacka IF

Lördag 11/9: arrangör Tölö IF

Söndag 26/9, arrangör Onsala BK

Söndag 3/10, arrangör Frillesås FF

Meddela gärna oss tränare vilka datum som ni kan/vill vara med så att vi kan justera antalet lag om nödvändigt.

I samband med att Tölö är arrangör kommer föräldrar behöva hjälpa till, våra föräldrarepresentanter kommer med mer information om vad vi ska hjälpa till med.

Viktigt och självklart, vad gäller Kungsbackaleken, är att vi alla föregår med gott exempel och visar respekt för domare, spelare och tränare.

Angående Covid-restriktioner så är det max 600 personer i publiken per match som gäller så i praktiken kan intresserade familjemedlemmar vara med och titta. Men kom ihåg att hålla avstånd. Arrangörerna ska göra sitt bästa för att undvika folksamlingar.

Höstcupen:

Precis som förra året har vi anmält oss till Höstcupen i Kullavik. Där får vi testa på spelformen 5 mot 5 som är nästa års spelform för våra pojkar. Vi kommer att spela antingen 9e eller 10e oktober.

Mer information kommer.

Våra planer på Hamravallen 2021
2021-04-29 18:50

Parkera gärna på "vallen" som är markerad,

när det är för blött parkerar vi på grusplan.

Gräspremiär, Hamravallen fredag 30/4
2021-04-28 11:04

Ursäkta sent utskick men det är nu beslutat att Fotbollsskolan, från och med fredag 30/4 kl.17.30 tränar på Hamravallen istället för på Tingberget.

Alltså ingen träning på söndagar utan istället fredagar kl.17.30.

Även om informationen kommer sent så är vi glada att vi kan vara på Hamravallen igen och riktiga gräsplaner.

Tränarna i P14

FÖRÄNDRINGAR I KUNGSBACKALEKEN 2021
2021-03-29 18:38

På grund av smittoläget och de restriktioner som vi för närvarande
har att rätta oss efter, beslutade KGFS´s styrelse 2021-03-25 att ställa
in sammandragen; Kullavik IF 15-16 maj och Åsa IF 22-23 maj.

Vi avvaktar med besked om Lerkils IF 12-13 juni.

Tyvärr kan vi inte erbjuda nya tider för dessa sammandrag då årets
cupkalender är full.
Vi återkommer i maj med eventuella andra alternativ för enskilda matcher när det går att fastslå hur restriktionerna kommer förändras.
Senare i vår kommer inbjudan skickas ut, men beror på om Lerkil IF kan arrangera sin Kungsbackalek.
Informationsträffen för ansvariga föreningars tävlingsarrangörer och anmälda lags ledare kommer också skickas ut senare i vår.

Lars Juviken
Ordförande KGFS

Presentation från föräldramöte 2021-03-15
2021-03-15 19:35
Alla bilder som vi gick igenom vid föräldramötet.

Bläddra gärna igenom bilderna från föräldramötet.

Vid mötet utsågs två föräldrarepresentanter:

Marcus Larborn och Nicoline Martinsson

Stort tack för att ni ställer upp!