Tölö IF Pojkar 12
Vi är ett härligt gäng grabbar som tränar fotboll och har roligt tillsammans.

Vill du vara med oss och ha kul och träna fotboll så kontakta någon av ledarna (uppgifter finns under "Kontakt") eller kom ner till en träning och testa på!
Äntligen dags för riktigt gräs.
2020-04-20 07:49
Vi har alla längtat efter att få komma ut på Hamravallens gröna gräs och nu har vi fått besked att vi kan börja dra igång.
Från och med Tisdag 21/4 kommer vi börja träna på Hamra.
Våra träningsdagar är Tisdagar och Fredagar. Alla tider kommer upp i kalendern här och kallelser kommer gå ut i Sportadmin som vanligt.

Fredagsträningen kommer vara ungefär samma tid som förra året och går alltså parallellt med fotbollsskolan. På grund av Covid-19 så kommer vi i början att få lägga våra Fredagsträningar på Lindälvs fotbollsplan för att begränsa folksamlingen på Hamra men vi hoppas alla att allt snart blir som vanligt igen.

Tvätta händerna och håll er friska.

//Ledarna
Äntligen utomhus!
2020-04-02 20:46
Vi har nu fått de första träningstiderna för utomhussäsongen.
Så fram tills dess att Hamravallen blir spelklar så tränar vi på Söndagar kl. 11,30 på Tingbergets KG.

Kallelser kommer som vanligt i Sportadmin och mer information om detta, som det ser ut, speciella fotbollsår kommer löpande så fort vi vet mer.

Ta hand om varandra!

Ledarna