VÄLKOMNA!
Ett stöd för våra medlemmar

Våra tränare och ledare erbjuder Tölö IF våra spelare en bra fotbollsutbildning med målsättning att utvecklas som individ och människa.

Tillsammans kan vi alltid lära oss mer som spelare och ledare. Denna sida är tänkt som ett gemensamt stöd och plattform för att skapa detta motivationsklimat och en bra miljö och lättare hitta information.

Med fokus på långsiktigt lärande och uppgiftsorgienterat lärande så blir det också roligt och spännande att spela fotboll länge.

Nämen, Nu nämns Tölö igen…
2021-11-13 11:17

Förutom att Tölö har fått chansen att fostra Eteus intresse så finns det en del att reflektera över.

Vi i Tölö håller tummarna för att man ska kunna påverka kommuner på sikt och framför allt Kungsbacka.

TuC Missa inte chansen till att börjar utbilda Er!
2021-09-08 07:51

Tölö IF ersätter kostnaden vid anmälan för att utbilda Er som är tränare i ett lag i Tölö. Väsenligt när du fått den stora äran att vara en del i föreningens spelares utveckling. Frågor, konttakta gärna ted.kba@gmail.com

Höstens utbildningar finns nu att anmäla sig till som ledare!
2021-07-02 16:12

Höstens utbildningar för tränare, ledare och spelare finns nu på hemsidan. Information om respektive utbildning finns också tillgänglig där.

Vill dock informera om att överföringen av data från FOGIS till hemsidan har strulat under en tid och vi tror inte att det fungerar helt smärtfritt ännu. Det kan innebär att du vid vissa tillfällen inte får fram den informationen som du söker. Prova igen vid ett senare tillfälle.

Funderingar, hör av Er till Utbildningsresursen Ted Jarl 0734194286

trevlig sommar!

ANFALL ELLER FÖRSVAR?
2021-05-29 13:12

Samma språk eller i jobbet same language som mina Tyska kollegor alltid hänvisar till för att göra bästa resultat relationsmässigt på den lokala marknaden.

Att arbeta mot gemensamma mål är spännande och utmanande och i veckan stod ett härligt 7mot7-gäng i vårsolen på Hamravallen för inspirationsträning.

Fokus denna träning låg på beteende "modig och ansträngande" men viktigast av allt spelets skede - Anfall - "komma till avslut & göra mål"

Givetvis hade det säkert varit lämpligt att arbeta med de fyra "S:en" men denna träning så bromsade vi oss då vi vill ha långsiktig utveckling på våra spelare.

Vi pratade istället om Roller, Målvakt - Back - Mittfältare - Forward med fokus på att ställa om mellan Anfall och försvar oavsett position.

Givetvis som en del i utbildningen blandade jag in "guided Discovery" som ger stöd i var vi befinner oss och spelare berättar själva vad de förstått.

Jag frågade "Varför har vi alla dessa olika rollerna på fotbollsplanen?"

-"För att vi ska veta våra utgångspositioner"!

Häftigt! Svaret från en 10 år gammal tjej som jag aldrig träffat tidigare.

HÄRLIGT MED SAMMA SPRÅK!

"Erfarenhet är det nya jag lär mig inte det jag kan"

Målvaktsträning
2021-05-09 12:41
Välkommen Elin!

Vi välkomnar Elin som inspirationstränare för målvakterna i Tölö på ungdomssidan.

Elin står för den nya fotbollens målvakter och går helt i linje med Tölös långsiktiga utbildning.

Önskar Ni planera in träning så kontakta Ted.