SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

VÄLKOMNA!
ett stöd för våra medlemmar

Våra tränare och ledare erbjuder Tölö IF våra spelare en bra fotbollsutbildning med målsättning att utvecklas som individ och människa.

Tillsammans kan vi alltid lära oss mer som spelare och ledare. Denna sida är tänkt som ett gemensamt stöd och plattform för att skapa detta motivationsklimat och en bra miljö och lättare hitta information.

 

Med fokus på långsiktigt lärande och uppgiftsorgienterat lärande så blir det också roligt och spännande att spela fotboll länge.

 

denna sida är skapad under första halvåret 2021 och är under uppbyggnad...

AKUT SKADEHANTERING 10/5
2021-04-26 15:10
Planera in omgående 2 timmar

Passa på! vi samlar oss för två timmar online kurs . Vad behöver vi tänka på när det sker och hur kan vi förebygga skador? Att du ska delta är ju självklart för våra spelare. 

 

Lämna inte över ansvaret till någon tränarkollega utan delta själv!

 

Skador är en stor del av ungdomars avhopp från idrotten, kan vi tillsammans minska risken och snabbt hjälpa vid eventuell händelse kan vara av största beydelse! Anmäl Er omgående när länken dyker upp!

 

Har Ni någon ytterligare som önskar gå men inte fått kallelse så skicka ett mail till ted.kba@gmail.com

 

 

 

Krav Ledare som coachar matcher!
2021-04-22 10:02

För att leda laget kräver SvFF att man har grönt kort för spelformen för barn och ungdomsfotbollen.

Gå in och registera Er för online kursen om Ni spelar i ny spelform, det är inte många dagar kvar och dessa tillfällen. Detta kan också komma att undersökas från förbundet vid matcher under säsong då det är ett krav att minst ha genomgått spelformsutbildning online.

Aktuella utbildningar — Hallands FF (svenskfotboll.se

 

Frågor, hör av Er till Ted.

Trygg med utbildade barndomare
2021-04-17 21:05
Dam Junior nytt gäng domare

Nya proffs som annars är modiga på planen som spelare vill nu också hjälpa våra yngre spelare till att få support, dessa domare kan hjälpa till på matcher och tillsammans skapar vi alla en kul upplevelse med fotbollen!

imponerande varje gång man ställer frågor och får så kloka svar, Tölö är trygga med våran nya grupp domare 2021!  

 

Internmatcher? Hör av Er så våra domare får träna, det tjänar vi alla på!

En hållbar och framgångsrik idrott!
2021-04-14 13:22

Varma rekommendationer att anmäla sig, lyssna på forskningen!

två timmar online, det är värt det! Tränar vi rätt mängd eller rätt förutsättningar etc.

 

Johan är en mycket omtyckt föreläsare och utbildare inom bland annat idrottspsykologi och pedagogik och har en egen idrottspodd, "Wag the dog" om motivation och talang. Han har arbetat för Svenska Fotbollförbundet, FC Köpenhamn och SOK.

 

Målgrupp: Föräldrar 26/4 kl.18-20:00

Läs mer om temakvällen här. Anmälan klicka på länken:

https://www.rfsisu.se/Halland/Folkbildningochutbildning/sokutbildning/?eventid=1430628&sisuorgid=37305

 

 

Målgrupp: De i föreningen som arbetar med barn-och ungdomsverksamheten, exempelvis ledare, styrelsen och kommittéer. 28/4 kl.18-20

https://www.rfsisu.se/Halland/Folkbildningochutbildning/sokutbildning/?eventid=1430646&sisuorgid=37305

Inspirationsträning Målvakter
2021-04-11 20:41

Den nya fotbollen att vara spelbar via fötterna och att kunna vända spelet på målvakt istället för back till back, är ett exempel på Elins egen bild av hur en målvakt ska agera.

Just den nya fotbollens målvaktsagerande så passar Elin perfekt in med sin bakgrund och ungdomlighet.

Elin som är 20år fick tyvärr avsluta sin egen karriär för en skada men hann bl.a. delta på Elitflicklägret i Halmstad och vill nu vara en del i Tölö och stötta våra målvakter.

Just nu är planen att inleda på vår fina Hamravallen lördag den 8:e maj kl.11:00-12:30. Först ut är målvakter i spelformen 7 mot 7 (även 9 mot 9 är välkomna). Ledare är välkomna för att ta intryck och tips hur vi kan arbeta på våra träningar med att inkludera målvakten.

Anmälan sker via Ted Jarl, Ni anger namn och lagtillhörighet. Viktigt då vi vill ha en så bra planering för dagen som möjligt utifrån deltagande, tack!

 

Obs, om Ni har intresse men har förhinder aktuell dag så informera gärna om det också så vi kan bjuda in vid nästa tillfälle!

 

Frågor, hör av Er!

 

ted.kba@gmail.com

 

Med reservation för allt från intresse till Covid-19 så hoppas vi på en fin dag!