Härlig glädje och kamratskap
Här är en bild från en av grupperna

Det var underbart att se alla flickors och pojkars glädje idag i det fina vädret när Fotbollsskolan startade.
Jag är stolt över alla våra fantastiska ledare som är med i Fotbollsskolan och gör detta möjligt.
Har ni barn i åldern 5-7 år är ni välkomna nästa fredag. Även ni som inte har barn i den åldern borde komma hit och få uppleva den gemskap som strålas på Hamravallen.

Nisse

Fotbollsskolan

Fotbollsskolan tillhör man i åldern 5–7 år och vi fokuserar på att ha roligt med en fotboll under lekfulla former. Alla lagen i Fotbollsskolan tränar samtidigt på Hamravallen på fredagar mellan 17.30-18.30, men är uppdelade i mindre grupper.

Första träningstillfället är 29/4 och vi välkomnar alla barn födda 2015–2017, Vi håller på fram till och med 1/7 (ej midsommarafton).

Ingen föranmälan behövs och det ingår tre veckors prova på. Vi första träningstillfället så anmäler ni ert barn HÄR eller på startsidan via rutan Bli Medlem (kan endast göras fr.o.m 25/4). Avvakta sedan att godkänna betalningen tills ni vet att ert barn vill fortsätta.

Höstterminen startar den 19/8 och avslutas den 23/9, om vädret tillåter. Därefter börjar inomhusträningen.

För nya medlemmar i Fotbollsskolan ingår träningskit i avgiften.

Avgift enligt 2022

P/F 16 + 17: Medlemsavgift 100:- + träningsavgift 400:-

P/F 15: Medlemsavgift 100:- + träningsavgift 600:-

För att kunna genomföra Fotbollsskolan behöver vi hjälp av ideella ledare bland er föräldrar. En ledare i Fotbollsskolan behöver inte ha spelat fotboll tidigare, men ett genuint intresse för att ha kul och engagera barnen är viktigt.

Som ledare i Tölö IF får man regelbunden utbildning via bland annat SISU och Svenska Fotbollförbundet allt eftersom barnen blir äldre. Alla ledare i Tölö IF behöver lämna in ett begränsat utdrag ur belastningsregistret.

Är det något du undrar över eller är född 2014 eller tidigare kan ni kontakta vårt kansli på kansli@toloif.se

Välkomna till Tölö IF!