Fotbollsskolan

Fotbollsskolan tillhör man i åldern 5–7 år och vi fokuserar på att ha roligt med en fotboll under lekfulla former. Alla lagen i Fotbollsskolan tränar samtidigt på Hamravallen på fredagar mellan 17.30-18.30, men är uppdelade i mindre grupper.

Första träningstillfället är 30/4 och vi välkomnar alla barn födda 2014–2016, Vi håller på fram till och med 2/7 (ej midsommarafton), om ingen förändring i restriktioner kommer.

Ingen föranmälan behövs och det ingår tre veckors prova på. Vi första träningstillfället så anmäler ni ert barn HÄR eller på startsidan via rutan Bli Medlem. Avvakta sedan att godkänna betalningen tills ni vet att ert barn vill fortsätta.

Höstterminen startar den 20/8 och avslutas den 24/9, om vädret tillåter. Därefter börjar inomhusträningen.

För nya medlemmar i Fotbollsskolan ingår träningskit i avgiften.

P/F 15 + 16: Medlemsavgift 100:- + träningsavgift 400:-

P/F 14: Medlemsavgift 100:- + träningsavgift 600:-

För att kunna genomföra Fotbollsskolan behöver vi hjälp av ideella ledare bland er föräldrar. En ledare i Fotbollsskolan behöver inte ha spelat fotboll tidigare, men ett genuint intresse för att ha kul och engagera barnen är viktigt.

Som ledare i Tölö IF får man regelbunden utbildning via bland annat SISU och Svenska Fotbollförbundet allt eftersom barnen blir äldre. Alla ledare i Tölö IF behöver lämna in ett begränsat utdrag ur belastningsregistret.

Är det något du undrar över eller är född 2013 eller tidigare kan ni kontakta vårt kansli på kansli@toloif.se.

Välkomna till Tölö IF!