SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Kungsbackaleken & Höstcupen
2021-08-18 21:19

Kungsbackaleken:

Nu i höst kommer vi äntligen kunna spela flera matcher då Kungsbackaleken startar igen. Kungsbackaleken är ett seriesammandrag där olika klubbar från närområdet arrangerar matcher för våra fotbollsspelare. Varje lag kommer att spela tre matcher under en och samma dag och spelformen är tre mot tre.

 

Datum för Kungsbackaleken:

Lördag 4/9, arrangör Kungsbacka IF

Lördag 11/9: arrangör Tölö IF

Söndag 26/9, arrangör Onsala BK

Söndag 3/10, arrangör Frillesås FF

 

Meddela gärna oss tränare vilka datum som ni kan/vill vara med så att vi kan justera antalet lag om nödvändigt.

I samband med att Tölö är arrangör kommer föräldrar behöva hjälpa till, våra föräldrarepresentanter kommer med mer information om vad vi ska hjälpa till med.

Viktigt och självklart, vad gäller Kungsbackaleken, är att vi alla föregår med gott exempel och visar respekt för domare, spelare och tränare.

 

Angående Covid-restriktioner så är det max 600 personer i publiken per match som gäller så i praktiken kan intresserade familjemedlemmar vara med och titta. Men kom ihåg att hålla avstånd. Arrangörerna ska göra sitt bästa för att undvika folksamlingar.

 

Höstcupen:

Precis som förra året har vi anmält oss till Höstcupen i Kullavik. Där får vi testa på spelformen 5 mot 5 som är nästa års spelform för våra pojkar. Vi kommer att spela antingen 9e eller 10e oktober.

 

Mer information kommer.