Välkommen till Tölö IF!
Vår strävan är Glädje och Utveckling för Kungsbackas fotbollsspelare. Genom Samarbete. Att lära sig spela fotboll och ha kul med kompisarna på vägen, helt enkelt. Var med och gör framtiden ljus för svensk fotboll. Välkommen till vår förening!

Vill du bli medlem i Tölö IF, klicka då här!
Julkampanj Nordic Wellness
2019-11-21 12:19

Ho Ho,

Vill du komma igång med din träning på ett utav de största gymmen i Sverige? Sikta på hälsa 2020! Med hela 222 gym-anläggningar i Sverige, varierad gruppträning, fräscha träningsytor, lojalitetsprogrammet Triggz, Wellness online och oändlig träningsglädje!

Fyll i excelarket nedan och maila till kansli@toloif.se

Beställning Nordic Wellness Kund.xlsx »

Erbjudande fotbollsresa
2019-11-13 17:17

Exklusivt erbjudande

och kanske

Årets julklapp

I samarbete med Sports International erbjuder vi i år 12 st Tölöiter att följa med till Berlin för att se matchen Hertha Berlin – Mainz den 8 februari 2020.

I Mainz spelar den svenske landslagsmannen Robert Quiason.

Erbjudandet gäller för alla våra ledare, föreningsfunktionärer, lagens föräldrarepresentanter samt spelare födda 2001 och tidigare.

Du får gratis två nätter i dubbelrum inklusive frukost och matchbiljett. Det går även bra att förlänga vistelsen till självkostnadspris.

Du betalar din egen flygbiljett och transfer samt övriga kostnader.

Respektive får följa med och på samma villkor. I det fall det blir platser över kan även barn få följa med i föräldrars sällskap.

Easy Jet har fördelaktiga direktbiljetter Landvetter- Berlin Tegel. Exempelvis 7/2 kl. 12:10 och åter 9/2 kl. 12:55 för 61 euro, enligt deras hemsida 12/11.

Ansökan att få delta görs senast 20 november till ronny.norberg@toloif.se.
Snarast därefter meddelas vilka som får åka med till Berlin.

Styrelsen Tölö IF

Gräsrotspengar till Tölö IF
2019-11-13 14:20
Vi har nu fått årets Gräsrotspengar från Svenska Spel.
Beloppet är i år 15 408 kr.

Pengarna får vi tack vare att Tölöiter har valt att registrera Tölö IF som sin favoritförening hos Svenska Spel.

Tippar du eller köper lotter hos Svenska Spel och har inte registrerat Tölö IF som din favoritförening?
Då kan du enkelt göra det genom att klicka på Svenska Spels banner till höger på vår hemsida.

Ju fler vi är som ansluter sig desto större möjlighet har vi att bli topp 10 i Halland och därmed bidra till viktiga intäkter för Tölö IF.

Styrelsen Tölö IF

Glöm inte handla via Sponsorhuset och stöd Tölö IF!
2019-11-04 10:50

Stort tack till er som alltid går via Sponsorhuset då ni ändå handlar eller bokar hotell på nätet. Det är viktiga intäkter som kommer in till Tölö IF och även ni som handlar får pengar tillbaka.

Som många av er vet så väntar det stora shopping-dagar framöver som t.ex. Cyber Monday, Black Friday och inte minst den allmänna julklappshandeln. Du som ännu inte handlar via Sponsorhuset får nu en ny chans. Gå igenom deras Bonusstege så lär du dig hur allt fungerar, du erhåller dessutom en biobiljett (värde 160 kr).

Stöd Tölö IF
2019-10-22 11:57
Nu kan alla som vill stödja Tölö IF handla följande hos oss utanför
ICA Kvantum:

Bingolotter (v 43 & 44 får du en duttpenna vid köp)

Sverigelotter (kampanj för Rosa Bandet)

Julkalendern

Enjoy (2 för 1 på Restauranger samt shoppinghäfte). Börjar säljas 15 nov.

Bingolotter för uppesittarkvällen och nyår (kan beställas)

Vi är på plats fredag-lördag-söndag mellan kl 10.00-16.00.

Välkomna förbi!

Hälsningar // Bingogruppen Tölö IF