Välkommen!

Välkommen till Tölö IFs hemsida!

Vill du bli medlem i Tölö IF? Klicka då här!
Köp dina julklappar via Sponsorhuset
2017-12-13 12:49
Nu kan du stötta Tölö IF varje gång du ska boka hotell eller handla på nätet.

Det enda du behöver göra är att gå till butiken via vår sida på Sponsorhuset, vi har över 600 kända nätbutiker samlade där.

Varje köp från dessa ger riktiga pengar tillbaka som du och vår kära förening får dela på! Inget blir dyrare för dig som handlar!

Exempel på butiker: Hotels.com, CDON, Ellos, Svenska Spel, Byggmax, Lyko, InkClub, LensWay, Mr Jet etc.

Bli medlem enkelt & gratis via denna webadress:
www.sponsorhuset.se/toloif/bli-medlem

Ett tips: Har du Chrome, Safari eller Firefox kan du enkelt lägga till Sponsorhusets tilläggsprogram Handla Smart. Har man detta tillägg så blir man automatiskt påmind varje gång man besöker en butik som kan ge pengar via Sponsorhuset! Läs mer här: www.sponsorhuset.se/toloif/hs

Juliga hälsningar från Sponsorhuset & Tölö IF

Sponsorhuset jul 2017.png »

Uppesittarkväll Bingolotto + dragning Tölölotteriet
2017-12-11 12:30
Nu är det dags att köpa dina Bingolotter till Uppesittarkvällen och Nyår!

Detta gör du hos Tölö IF som står utanför ICA Kvantum på Kungsmässan.

Tider:

Vecka 50 (denna vecka)  10-16

Vecka 51                       10-20

Här kan du köpa Bingolotter till Uppesittarkvällen för 50:- resp dubbel för 100:-  samt även till Nyår. Du kan också köpa Sverigelotter, Julkalender /Färgfemman/, och Enjoy,/två för en.

Julpaket:

2 bingolotter,4 Sverigelotter och Lindt choklad för 200:-

(gäller så långt lagret räcker)

Betala med Swish eller kontant!

Vill du beställa ett större antal kontakta Georg Johansson 0708-971265

God Jul önskar

Bingogruppen

Bifogar även dragningen från Tölölotteriet där vi gratulerar alla vinnare och tackar för deltagandet i år!

Dragning_Tölölotteriet_171207.pdf »

Julklappstips Tocball
2017-12-07 10:46
I samarbete med Sports International erbjuder vi ett förmånligt julklappspris på Tocball. Ett utmärkt hjälpmedel för att bättra på fotbollstekniken.

Hälsning från granhuggarna
2017-12-05 10:15
I lördags hämtades granarna till vår julgransförsäljning av ett gäng glada medlemmar.

Här kommer deras hälsning :)

Vi tackar dem för den ovärderliga hjälpen och hälsar er alla välkomna ner till OKQ8 Varla för inköp av julgran!

Juliga hälsningar // Tölö IF

Black Friday i Sponsorhuset
2017-11-23 12:53
Se hit alla i Tölö IF - det är Black Friday på gång!

Otroliga erbjudanden från massor av kända nätbutiker (ex CDON, Nelly, Boozt, XXL, Lekmer, Adlibris, Dustin och Bodystore). Allt finns såklart samlat hos Sponsorhuset.

Handla dina julklappar redan idag men glöm inte att gå till butiken via Sponsorhuset:

www.sponsorhuset.se/toloif/rea-kampanjer

P04, 16/12 11:15