Välkommen till Tölö IF!
Vår strävan är Glädje och Utveckling för Kungsbackas fotbollsspelare. Genom Samarbete. Att lära sig spela fotboll och ha kul med kompisarna på vägen, helt enkelt. Var med och gör framtiden ljus för svensk fotboll. Välkommen till vår förening!

Vill du bli medlem i Tölö IF, klicka då här!
Smått & gott från styrelsen
2019-06-15 21:49

SOCIALA MEDIER – Många lag har sina egna sidor där anhöriga kan följa dem. Det är viktigt att dessa administreras av vuxna, minst 18 år fyllda, i det som skrivs i Tölös namn och att dessa även håller god ton. Under en viss ålder behöver inte resultatet skrivas ut, vilka som gjorde mål, hur domaren eller motståndarna agerade etc.

Tölö IF har ”egna” sidor och vi kan rekommendera ”Tölö Ledare” på Facebook – en sida för ledare där man ex.vis kan byta träningstider, få tips på övningar, inställda planer, frågor gällande rutiner på Hamra etc. Framförallt för er ledare i de yngre lagen! Vi har även en ”Köp, sälj & byt i Tölö IF” på Facebook där ni kan bjuda in föräldrar runt de yngre lagen. Där förekommer endast försäljning eller byten av fotbollsrelaterade saker.

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET – enligt nyhet på hemsidan den 29 maj så kommer information efter sommaren. Vi fattade det beslutet den 15 maj och Riksidrottsmötet fattade beslutet den 24–26 maj att det kommer innefatta alla idrotter och föreningar inom Riksidrottsförbundet.

MAJBLOMMAN – idrott har en tendens att kosta beroende på vad man utövar. Ju äldre ungdomarna blir desto mer kan det kosta i form av utrustning, cuper, övernattningsläger/cuper mm. Alla har inte de ekonomiska förutsättningarna och det kan vara svårt att tala om. Ett tips är att ha information om Majblomman på Er hemsida samt tillgång till ansökningsdokument under exempelvis Dokument. Tölö IF kan inte som förening söka för enskild individ, det kan däremot förälder och skola. Som ledare kan man vid behov intyga om behovet.

SPONSRING – hör Ni någon eller vet någon eller något företag som kan tänka sig att sponsra Tölö som förening, inte ett enskilt lag – ta då kontakt med Stefan Kvarnlöf eller Tomas Bäckander. Vi har nu sammanställt en portfolio om vad Tölö kan erbjuda och var det kostar. Allt från A-lagen ner till fotbollsskolan, från Hamra och ut på sociala medier. Har Ni en lagsponsor som vill ställa upp, kontakta Stefan Kvarnlöf för att förhöra Er om klubbens policy!

MV-TRÄNING för de yngsta – ett dokument ligger ute på vår hemsida som ger er i de yngre lagen en vägledning hur vi tränar våra ungdomar som väljer att stå i mål. Finns på; ” Tölö IF/Dokument/Ledardokument/Den unga målvaktens grunder”

CUPER och matcher – en liten påminnelse om att vi som kör bil med egna och andras barn att köra försiktigt. Åk hellre 15 minuter tidigare än att stressa! Som skrivet – en påminnelse, inget anklagande!

Ha en skön fotbollssommar

önskar

Styrelsen i Tölö IF

F04 segrare i Barcelona Girls Cup
2019-06-10 16:13
Det bådar gott inför framtiden!

I helgen har Dam U F15 varit nere i Barcelona och spelat Barcelona Girls Cup. Med en trupp på hela 23 tjejer, som alla fått vara med och spela samtliga matcher, tar de hem hela cupen efter att ha mött Norska Jardar, Franska Pays Aix FC, Askim IK samt spanska CD Fontsanta Fatjo!!

Fantastiskt jobbat tjejer!!
Påminnelse: Bakluckeloppis/Hönsbytardag 30/5
2019-05-28 15:04

Ni glömmer väl inte vårt arrangemang på torsdag?

VÄLKOMNA till BAKLUCKELOPPIS på Hamravallen i samband med Kungsbackas Hönsbytardag 30/5 kl 10-14.

Vill du vara med och sälja ? Maila din anmälan till kbaloppis@outlook.com så kommer all Info. Kostnad 100kr, allt överskott går till Tölö IF .

Detta är en välbesökt dag, även en del barnaktiviteter, fika med hemma bakat  samt korv o bröd .
Utförsäljning t.o.m 4/6, Adidas, Hede Fashion Outlet
2019-05-20 13:34

Nu har en två veckor lång REA startat på Adidas Outlet Store, Hede Fashion Outlet Kungsbacka.

Ta möjligheten att fynda! Lite mer info finns i länk nedan!

Påminnnelse: Anmälan till årets Sommarfotbollsskola
2019-05-16 14:00
Sommarfotbollsskolan 2019 P/F 12-06

Missa inte att anmäla er till årets roliga Sommarfotbollsskola!

I år gäller följande datum & tider:

V25, måndag 17 juni - onsdag 19 juni kl 09.00-16.00, torsdag 20 juni kl 09.00-14.00

Plats: Tölö IF, Hamravallen

Pris: 800:-/ person. I priset ingår ett Adidas-kit bestående av en t-shirt & en boll.

Du gör din anmälan här!

För att garanteras plats ber vi er att göra anmälan & betalning senast 20/5.

Tölö IF
Herr, 05/06 21:32