SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i Tölö IF
BLI MEDLEM
Välkommen till Tölö IF!
Vår strävan är Glädje och Utveckling för Kungsbackas fotbollsspelare. Genom Samarbete. Att lära sig spela fotboll och ha kul med kompisarna på vägen, helt enkelt. Var med och gör framtiden ljus för svensk fotboll. Välkommen till vår förening!
 
Vill du bli medlem i Tölö IF, använd knappen till höger: Bli medlem och fyll i uppgifter för gällande grupp.  Vid frågor, hör av dig till kansliet:
kansli@toloif.se eller 0300-71116
 
Är ni nyfikna på vår Fotbollsskola, för barn födda 2014-2016, så hittar du all information här! Vi har första träningen på Hamravallen den 30/4. Ni behöver inte föranmäla utan det är bara att komma hit :) Vid första träningstillfället skriver ni in er via rutan Bli medlem och får då fritt prova på i 3 veckor!
Handlingsplan vid Covidsmitta
2021-03-21 19:02

Vid befarad smitta informerar ledare för berört lag snarast sina spelare, föräldrar och övriga ledare om handlingsplanen. Kansliet informeras även att smitta kan finnas inom laget.

 

Om det finns misstanke att någon av lagets spelare eller ledare har blivit smittad ska kommande lagaktiviteter omedelbart ställas in.

 

Barn som är 6-11 år har möjlighet att boka provtagning. För många mindre barn kan det vara obehagligt. Därför kan det vara bättre att bara stanna hemma när barnet har symptom.  
Alla som är 12 år eller äldre och har symtom på covid-19 bör boka självprovtagning.

 

Avvakta sedan tills besked om personen testat positivt eller negativt. Är testet negativt kan lagaktiviteter återupptas.

 • Är testet positivt ställs träningarna in och återupptas tidigast efter sju dagar.
  Alla spelare och ledare i laget som visar minsta symptom ska testa sig under uppehållet.

 • De som testas negativt kan efter uppvisande av provsvaret återuppta aktiviteter med övriga som fått negativt svar.

 • De som inte har några symptom, ska tänka på att man kan vara smittad och vara extra uppmärksam på symtom under hela inkubationstiden 2–14 dagar, vanligast 5 dagar.
 • Den som är sjuk, även med milda symtom, ska inte delta i aktiviteter, utan stanna hemma tills att ha haft två symptomfria dagar. Vid bekräftad Covid-19 ska det dessutom ha gått minst sju dygn med symtomfrihet innan återgång till fysisk aktivitet.

 • Den som insjuknar under lagaktivitet ska gå hem direkt och aktiviteten bör ställas in.
 • Spelare eller ledare med smittad familjemedlem får inte delta på lagaktivitet. Enligt 1177 gäller familjekarantän i sju dagar. Dag fem ska alla övriga i familjen testa sig och är ingen smittad dag sju är alla tillbaka i vardagen igen. 

 • Spelare eller ledare som själv inväntar svar på Covid-19 test, eller har en familjemedlem som gör det, får inte delta på lagaktivitet.

För att minimera risken för smitta inom laget är det viktigt att träningar anpassas så man undviker närkontakt och matchspel. Övningar genomförs en och en eller i mindre grupper.

 

Se även: https://www.rf.se/coronavirusetochidrottsrorelsen/vanligafragoromcoronavirusochidrott/hurskaforeningenageravidbekraftadcoronasmitta

Bingolotter till Påsk
2021-03-16 16:15

Glöm inte att köpa dina bingolotter till Påsk av Tölö IF!

Du köper dem hos:

Ove Börjesson Håkansgårdsgatan 38 tel 070-3375105  eller

Georg Johansson Håkansgårdsgatan 83 tel 070-8971265

Pris

Enkel 50:-

Dubbel 100:-

Det finns även möjlighet att köpa Sverigelotter.

Hälsningar Tölö IF 
Ove o Georg

Arvi Läns
2021-03-10 20:40

Arvi Läns har efter en kort tids sjukdom gått bort vid 83 års ålder.

Han har i många år varit Tölö IF trogen och betytt mycket för föreningen
genom åren, både på och utanför planen.

Arvi har varit aktiv spelare och haft många uppdrag vid sidan av planen som ledare och styrelseledamot.

Han var även en av initiativtagarna till Tölös Spelarförening som numera kallas Tölös Medlemslotteri.

 

Vi saknar Arvi i Tölö IF

Uppdaterade Coronariktlinjer
2021-03-10 13:04

HFF följer de allmänna råd, riktlinjer och rekommendationer som Regeringen, Folkhälsomyndigheten, regioner/kommuner och Svenska Fotbollförbundet anger. 
HFF uppmanar alla föreningar att göra detsamma.

Varje enskild förening ansvarar för att föreningens verksamhet anpassas efter nämnt regelverk och Tölö IF följer dessa.

DM för seniorer ställs in. Seriestarten för seniorlag har skjutits fram till den 1 maj. 

 

Sammanfattning - nuläge (utdrag ur SvFFs riktlinjer)

 • Yrkesidrottslag får både träna och spela matcher.
 • Barn födda 2005 och senare får träna, både inomhus och utomhus
 • De som är födda 2002 och tidigare (och som inte är yrkesidrottare) får träna, men inte spela match.

För att personer födda 2002 eller tidigare ska kunna träna idrott eller ägna sig åt andra fritidsaktiviteter på ett sådant sätt bör de:

 • hålla avstånd till varandra, undvika trängsel och klungbildning,
  • inte dela utrustning med varandra,
  • när det är möjligt genomföra aktiviteten utomhus,
  • undvika gemensamma omklädningsrum,
  • resa till och från aktiviteten individuellt, och
  • utföra aktiviteten i för verksamheten anpassade grupper (tolkningen är att gruppens storlek anpassas i förhållande till
  den yta man har till förfogande)
  .

Dessa råd gäller enligt Folkhälsomyndigheten inte personer som ägnar sig åt yrkesmässig idrott eller barn och unga födda 2005 och senare.

Hallands Fotbollförbund genomför framöver undantagsvis fysiska möten i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer. I övrigt genomförs möten digitalt.

 

Tränarutbildningarna genomförs med teoripass som genomförs digitalt, angående praktikpassen meddela löpande när dessa kan genomföras.

 

Leda laget – samtliga spelformer genomförs digitalt.

 

SvFFs bedömning är att ovanstående kommer gälla åtminstone
till 21 mars.

Utökade restriktioner för fotbollen
2021-02-25 17:19

Regeringen och Folkhälsomyndigheten meddelade igår utökade restriktioner med anledning av den ökande smittspridningen i samhället.
För fotbollens del innebär detta att möjligheten för unga födda 2005 och senare att spela enstaka matcher försvinner. De nya restriktionerna gäller från och med den 1 mars.

Folkhälsomyndigheten meddelade också att man arbetar med att skärpa reglerna för idrotten – alltså utöver de nu meddelade förändringarna för barn födda 2005 och tidigare. Vad detta kan innebära är ännu inte klart.                     

I samband med att de nya restriktionerna börjar gälla kommer Svenska Fotbollförbundet att uppdatera sina riktlinjer till svensk fotboll. Riktlinjerna kommer på sedvanligt vis att publiceras på svenskfotboll.se.

Smittläget i samhället är mycket utmanande och det är av yttersta vikt att samtliga berörda tar del av och följer riktlinjerna. Svensk fotboll har tagit ett stort ansvar för att förhindra smittspridning och bidra till att konsekvenserna av pandemin blir så hanterbara som möjligt – det måste vi fortsätta att göra.

Tölö IF följer ovanstående restriktioner och rekommenderar våra lag som har matcher inplanerade i februari att ställa in dessa, men det är upp till varje enskilt lag att ta beslutet.


BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Utbildning Spelare och Ledare, 11/04 12:15 
Dam Junior, 07/04 22:03 
Utbildning Spelare och Ledare, 31/03 10:22 
Utbildning Spelare och Ledare, 25/03 10:55