Välkommen till Tölö IF!
Vår strävan är Glädje och Utveckling för Kungsbackas fotbollsspelare. Genom Samarbete. Att lära sig spela fotboll och ha kul med kompisarna på vägen, helt enkelt. Var med och gör framtiden ljus för svensk fotboll. Välkommen till vår förening!

Vill du bli medlem i Tölö IF, hör av dig till kansliet:
kansli@toloif.se eller 0300-71116
Inomhusbingon startar 9 november
2020-10-25 20:36
Hej!

Nu har det äntligen blivit dags att dra igång Tölö IF:s bingo i Tölögården igen!

Vi startar måndag den 9 november kl. 18:30 och planerar i första hand för året ut.

Självklart kommer vi hålla oss uppdaterade på vad Folkhälsomyndigheten säger och om det kommer nya direktiv måste vi ta hänsyn till dem.

Själva spelen kommer se ut som dem brukar, så även priser och vinster.

Det som gäller nu under Covid-19 är att vi har ett begränsat antal platser, ca 95 stycken och att man kommer få höra av sig per telefon, helst sms på söndagar mellan kl 14-16 och meddela om man kommer.

Man kontaktar Kurt på 070-699 35 13 fr.o.m 8/11-20. Det blir med andra ord ”först till kvarn” som gäller.

Vad som INTE gäller längre är de fasta platserna, man får heller inte markera platser för andra personer vid andra bord. Man får inte heller använda stolar för att placera sina tillhörigheter på. Det kommer endast finnas en sorts stol och om man tycker att dem är hårda så måste man ta med en dyna hemifrån.

För att kunna hålla avstånd ber vi er alla att inte flytta på borden som vi placerar ut. Detta för allas säkerhet. Om man är två personer som kommer och spelar så måste man sitta mittemot varandra.

Det få vara max tre personer i taget på toaletterna, övriga måste vänta i foajéen.

Vi kommer att sälja brickor på annan plats än tidigare (inne i köket), men det kommer att finnas skyltar med tydliga anvisningar.

Vi vill vara väldigt tydliga med att alla som kommer gör det på egen risk. Självklart utgår vi från att ni stannar hemma om ni har minsta antydan till förkylningssymtom samt att man följer Folkhälsomyndighetens råd om att tvätta sina händer ofta, nysa och hosta i armvecket och hålla avstånd.

Om ni vill komma och spela bingo med oss, vänligen kontakta oss på 070-699 35 13. Vi kommer då att anteckna er på listan. Om ni vill kan ni redan nu sätta upp er på listan för att få en plats resten av året. Om ni sedan skulle få förhinder så kontaktar ni Kurt senast på söndagen innan speldagen, på ovanstående telefonnummer.

Välkomna hälsar vi på Tölö IF bingo
Damlaget förstärker
2020-10-22 20:55
Daniel Pereira

Inför kommande säsong förstärker damlaget ledarstaben med Daniel Pereira som manager.

Daniel har en gedigen spelarbakgrund från bland annat Gunnilse IS och IK Sirius, som han representerat när båda lagen spelat i Superettan.

Han har även varit tränare i olika Göteborgsklubbar, senast i Askims IK.

”Jag är glad över att få möjligheten att vara med på den spännande resa som Tölös damsektion nu står inför. Är imponerad över den grund och det arbete som gjorts hittills. Det ska bli kul att med spelare och övriga ledare se till att vi tar fler utvecklingssteg nästa säsong.”

Övriga i ledarstaben är Matilda Bergstrand som fortsätter som huvudtränare, Torbjörn Olsson målvaktstränare och Bjarne Gustafsson lagledare.

En mer utförlig presentation av hela ledarstaben och övriga personer kring damlaget kommer under november månad.

Vi välkomnar Daniel till Tölö IF.

Stort tack!
2020-10-16 14:56
Stort tack till alla som bidragit genom att sälja och köpa höstens lotter.
Det har gett oss en viktig intäkt i dessa tider och bidrar till att vi delvis kan kompensera annat intäktsbortfall.

På föreningsutvecklingsdagen 21 november delar vi ut priser till de vinnande lagen i säljtävlingen.

Det finns lotter kvar för de som inte fått möjlighet att köpa och för de som vill ha fler.

Lotterna är även en lämplig present till Fars dag 8 november.

Kontakta foreningsutvecklare.se om du vill ha lotter eller få information om lotterna.

Rabatterad träning för Tölömedlemmar
2020-10-06 17:46
Som Tölömedlem har du möjlighet till rabatterad träning hos Friskis&Svettis.
Aktuella priser som gäller till 31 mars 2021 finns på ditt digitala medlemskort.
För mer info kontakta Friskis&Svettis Kungsbacka tel: 0300-148 40.
Stöd Tölö IF genom Gräsroten
2020-10-06 14:54

Vår förening är en del av Svenska Spels initiativ Gräsroten,
som årligen delar ut miljoner till ungdomsidrotten!

Välj oss nästa gång du spelar så är vi med och delar på pengarna.

Gör det på svenskaspel.se/grasroten eller hos ditt ombud.

Det går också bra att gå in via vår hemsida www.toloif.se
och Svenska Spels banner!
F13, 23/10 20:07
Dam, 23/10 17:55