Fotbollsskolan
Vill du börja spela fotboll?

Då är du välkommen till Tölö IF och våra lekfulla och roliga fotbollskvällar på fredagar kl. 17.30-18.30 (vissa avvikelser, se nedan).

Första träningsdagen är 30/4

Vi välkomnar alla barn födda 2016, 2015 samt 2014 och sedan håller vi på fram t.o.m 2/7 (inget midsommarafton)
om ingen förändring i restriktioner kommer.

Ingen föranmälan behövs, men eftersom det ingår 3 veckors prova på, så anmäler ni ert barn HÄR eller på startsidan via rutan Bli Medlem vid första träningstillfället. Avvakta sedan att godkänna betalningen tills ni vet att ert barn vill fortsätta.

Höstterminen startar den 20/8 och avslutas den 24/9, om vädret tillåter. Därefter börjar inomhusträningen!

För nya medlemmar i Fotbollsskolan ingår träningskit i avgiften.
P/F 15 + 16: Medlemsavgift 100:- + träningsavgift 400:-.
P/F 14: Medlemsavgift 100:- + träningsavgift 600:-.

Är det något du undrar över eller är född 2013 eller tidigare kan ni kontakta vårt kansli på kansli@toloif.se.

Välkomna till Tölö IF!