Samarbete Nordic Wellness

Samarbetsavtalet innebär att:

• Föreningen ges möjlighet att köpa/teckna träningskort till samtliga betalande spelare & ledare i föreningen vid samlad beställning från tränaren. Tillkommer kostnad för medlemskort/armband på 100 respektive 199kr.

(Åldersgräns 13år, 11år vid träning med målsman)

NW Sverige kort             á 2000: -st.         Ord. Pris: 5988:

NW Guld+ kort                á 1500: -st.         Ord. Pris 5388:-

• (Gäller vid samlad beställning från tränaren till Nordic Wellnes kontaktperson och sedan fakturering till spelaren/tränaren/förälder för laget.)

• Övriga betalande medlemmar i Tölö IF får 20% rabatt på ordinarie* pris. Gäller på kontant årskort eller bundet autogiro i 12 månader. (Föreningen informerar om erbjudandet till samtliga medlemmar genom ett mailutskick.)

• Gruppträningsklass för 1000 kr, ord 2500 kr. Utgår rabatt vid köp utav flertal klasser. Bokas via Nordic Wellness kontaktperson; Moa Herrmann; moa.herrmann@nordicwellness.se

Info från Tölö IF:

• Avtalet gäller betalande medlemmar i Tölö IF.
  • Beställning görs via varje lag med nedan Excelfil.
  • Laget utser en ansvarig person för beställningen.
  • Frågan ställs till lagets medlemmar, här kan ju finnas familjemedlemmar som är medlemmar.
  • Excelfilen skickas in till Moa Hermann; moa.herrmann@nordicwellness.se.
  • Nordic Wellnes konverterar eventuella abbonemang till medlemmens favör. Nordic Wellnes kan komma kontakta enskild person vid eventuella frågor.
  • NOTERA1 att ett ungdomskort och studentkort för ca. 249:- i månaden redan är ett rabatterat pris och inte omfattas av erbjudandet.
  • NOTERA2 att det inte går att gå in som medlem på gymet och ta del av erbjudandet, det skall alltid gå via laget. Det går att ansluta i efterhand om man inte hoppade på i början.

Övriga frågor besvaras av Stefan Kvarnlöf, stefan.kvarnlof@toloif.se

Styrelsen & Kansliet