Årets sista i Div 4
2019-09-27 15:53
Imorgon är det dags för årets sista match i Div. 4 Halland. Vi gästar Derome/Åskloster nere på Klostervallen i Åskloster.

En sista match där vi har tryckt på vikten av att göra en bra sista prestation. Det är blåstället på imorgon, ut och göra vårt jobb och sen får vi hoppas att resultaten går med oss!

Matchstart: 14.00, Klostervallen

Vi ses imorgon Tölöiter!
Klass 1 även nästa år
2019-09-26 13:34
Under tisdagen spelade Tölö IF mot Hyltebruk IF i Klass 1, den högsta reservlagsserien där de flesta lag håller till i Div 1, 2 eller 3.
Tölö var ett av 7 lag inom 5 poäng som var involverat i nedflyttningsstriden, 3 lag åker ur!

Men detta var en match där Tölö tidigt bestämt sig för att vinna!
Fredrik Brandin rann igenom och satte 1-0! Hylte fick sedan en straff men Tom Wenander gick rätt i målet och räddade! Istället får Tölö frispark, coach Erion Iljazi ropar ut Gustav Rydberg för att slå den och i boxen nickar Anton Jarl in 2-0 på en perfekt slagen frispark av Gurra!
Halvtid!
I paus kommer Jesper Sterner in i spel.

Tölö fortsätter styra tempot, Hylte försöker nå sin långe forward med mittbackar Axlund-Dahlén har full koll!
3-0 kommer från Emil Sjöström som vickar sig fram i maxfart och skjuter lågt i bortre!
Nya byten från Erion och Oscar när Markus Malmberg och Eric Hermanssons kommer in.
Malmberg gör 4-0 med sin första touch på bollen!
Hermansson vill inte vara sämre och smäller dit 2 mål i sin debut i Klass 1, så kan man också debutera!
6-0 och i och med det säkrade också Tölö spel i Klass 1 även nästa år! Otroligt starkt att lyckas med bedriften att hålla sig kvar även i år, de ska alla inblandade ha en stor eloge för!
Samtliga målskyttar/straffräddare i matchen är födda 01-02 vilket visar att framtiden ser ljus ut! Nu laddar truppen om för att vinna mot Derome/Åskloster på lördag!

Vi vill även skicka ett stort tack till alla er som jobbat runt våra hemmamatcher i år! Det märktes inte minst i lördags när flertalet Tölöhjärtan slöt upp och ägnade sin helg åt att fixa evenemanget runt vår match! Resultatet blev inte de vi önskade, KIF vår starkare för dagen och de är bara att gratulera till de! Men de gör inte arbetet mindre värt! Ingen nämnd ingen glömd men ni vet vilka ni är och vi är grymt tacksamma för ert jobb!

En för alla, alla för Tölö!
Vi jobbar vidare!
Forza Tölö!
Derbydags!!
2019-09-21 08:25
Tölö IF vs Kungsbacka IF
Hamravallen
14:00

Lördag och höstens derbymatch närmar sig med stormsteg och truppen känns mer än redo! Efter en viktig seger i klass 1 mot Fjärås i torsdags samlades hela truppen nere på Hamra och det va ett taggat gäng.

Vi hoppas att vi tillsammans kan göra Hamravallen till en grönsvart borg idag!!
Se till att komma ner och tillsammans skapar vi en grym fotbollsfest, gärna iklädda grönt och svart
Vi är redo
Välkomna till Hamra
🖤💚
Söndagsmatch!
2019-09-15 07:58
Tölö IF vs Genevad/Veinge IF
Hamravallen
Välkomna
Norvalla borta
2019-09-06 13:20
På lördag spelar vi en tuff bortamatch mot Norvalla. Ett svårspelat lag som vi måste göra en riktigt bra prestation mot på lördag för att kunna ta några poäng med oss hem. Fokus på vår egen prestation och att vi driver på oss själva till att göra riktigt bra prestation!

Matchstart: 14.00, Norvalla IP
Samling: 12.45, Norvalla IP

Trupp:
Oscar Lansing
Anton Börjesson
Anton Jarl
Johan Bergbom
Simon Voss
Tobias Axlund
Zackarias Johansson
Adam Phillips
Elias Fogelblad
Johan Eliasson
Liam Jürgensen
David Berntsson
Hampus Ekdahl
Nolan Price Johansson
Oskar Persson
Richard Brandin

Ha en fin fredag så ses vi i Norvalla imorgon alla Tölöiter!
Tuff bortamatch
2019-08-25 09:41