Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Väröbacka hemma!
2019-07-02 08:27
Gameday!
Tölö IF vs Väröbacka GIF 
Div 4 Halland 
Hamravallen 
19:00
Välkomna 

Idag spelar vi hemmamatch mot Väröbacka som blir sista matchen i div 4 före sommaruppehållet. Ett Väröbacka som de senaste matcherna visat upp god form och fått med sig bra resultat.
Vi vill givetvis avsluta våren på bästa sätt samt hämta revansch från lördagens förlust!

Matchstart: 19.00, Hamravallen
Samling: 17.30

Trupp:
John Osvaldsson 
Oskar Lansing
Johan Bergbom
Viktor Ingerslev
Anton Dahlén
Anton Jarl
Anton Apelberg
Linus Fogelblad 
Johan Eliasson
Liam Jürgensen 
Jesper Blickander
Elias Fogelblad 
Hampus Ekdahl 
Joakim Andersson 
David Berntsson 
Emil Sjöström

Välkomna till våravslutning på Hamravallen! Ses där Tölöiter 
💚🖤
Förlust men stark insats
2019-07-01 17:21
Lördag och seriefinal borta mot seriens obesegrade lag, BK Astrio. Tölö IF kom med fin form men också en hel del spelare borta på grund av skador, sjukdomar, resor... De positiva med det är att nya spelare ges chansen och vi får åter ett kvitto på hur bred vår trupp är samt vilken fantastisk återväxt de finns i föreningen! Ett nytt spelsystem med 5-3-2 vaskades fram, följande lag startade:
John
Apelberg Eliasson Dahlén L. Fogelblad Melker 
Liam E. Fogelblad Blickander 
Hampus Sjöström 

Avbytare: Erion, Headge, Friberg, Beckman, Sandklef 

Tölö ligger rätt i sitt försvarsspel och satsar på omställningar på den kvicka forwardsduon. Både Hampus och Liam har bra chanser inledningsvis men utan att resultera. Stort jobb defensivt och man håller länge Astrio stången. Tyvärr kommer 1-0 strax innan paus.

I andra halvlek fortsätter vi göra många bra saker och under en period har vi 9 spelare födda på 2000-talet i spel, de måste vara ett rekord i sig..!
2-0 kommer efter en timme och står sig sedan matchen ut.
Stor eloge till detta unga och hungriga Tölö-lag som verkligen gav seriens dominant en rejäl fight!
Vi gratulerar följande till sina debuter i Tölö IF Herr:
Melker Gustavsson 
Filip Beckman 
Jesper Sandklef 
Emil Friberg 
Erion Iljazi 

Ny match redan på tisdag, Väröbacka hemma på Hamravallen!

Vi jobbar vidare!
Forza Tölö 
Seriefinal!
2019-06-29 08:16
Idag åker vi ner till Halmstad och Söndrums IP för bortamatch mot BK Astrio. Ettan mot tvåan i serien och en tidig seriefinal!

Riktigt kul att få spela mot Astrio igen för att se hur mycket vi har utvecklats sedan premiären på Tingbergets konstgräs någon gång i början av april! Idag är det hårt slit och löpmeter som krävs för att vi ska kunna göra en bra prestation. Men framförallt, be inte om ursäkt!! 

Samling: 11.30, Hamravallen
Matchstart: 14.00, Söndrums IP

Trupp: 
John Osvaldsson
Anton Apelberg
Victor Ingerslev
Anton Dahlén
Linus Norlin
Rasmus Haedge
Melker Gustafsson 
Linus Fogelblad
Johan Eliasson
Jesper Sandklef 
Liam Jürgensen
Elias Fogelblad
Jesper Blickander
Hampus Ekdahl
Oskar Persson
Emil Sjöström 

Vi ses idag Tölöiter, vi behöver ett stöd!
💚🖤
Viktig vinst!
2019-06-26 23:27
Efter midsommarfirandet var det dags för tisdagsmatch i Div 4 Halland för Tölö IF. Toppmatch på Hamravallen när Derome/Åskloster kom på besök. En ny bekantskap i årets serie som överraskat positivt i seriespelet. Svårscoutat motstånd men vi visste att vi skulle möta en mycket stabilt lag som är bra defensivt och sliter hela matchen.
Tölö hade en del spelare borta, avstängningar, resor och skador störde men tränarstaben kunde ändå mönstra följande starka lag:
Lansing 
Apelberg Bergbom Ingerslev L. Fogelblad 
Eliasson Liam
Hampus Davva Blickander 
Jocke 
Avbytare: Dahlén, Norlin, E. Fogelblad, Sjöström 

Finfin fotbollsinramning med 25 +, vindstilla och fullsatt läktare! Dessutom många sommarfräscha föredettingar längs planens sidlinje! Lägg därtill två bra fotbollslag där Tölö i första halvlek visar att Hamra skall vara en borg! Tölö släpper lös alla energi och gör en grym halvlek, alla känns påkopplade och extremt motiverade på dagens uppgift!
1-0 kommer mitt i halvleken när dagens vänsterback Linus Fogelblad, tillbaka från studier i den kungliga hufudstaden, hittat in med en boll till Jocke Andersson som serverar vidare till David Berntsson och 1-0 med en fint placerad bredsida. Kaptenens 8:e fullträff på 11 matcher, Davva is on fire!
Bortalagets farligaste chans är rejält farlig! Oskar Lansing sätts ur spel när han blir nedsprungen, frispark tycker vi och många Tölöiter slutar spela, men domaren blåser inte och D/Å-forwarden rullar bollen mot öppet mål. Viktor Ingerslev (planens gigant idag..?) uppfattar situationen och agerar extramålvakt och rensar undan på mållinjen!
Ledningen står sig till paus men kunde mycket väl varit något mål mer i favör för Tölö!

Andra halvlek fortsätter jämn och välspelad, hårt men rättvist! Inte ett ändå gult kort på 90 minuter (två varningar på tillägsstid) vittnar om en schysst kamp och bra attityd på plan från både domare och spelare!
Hampus Ekdahl skapar flera lägen med sin fart utan att det för dagen resulterar i mål.
Efter en timmes spel börjar värmen ta ut sin rätt. Många trötta spelare och kramp i flertalet ben. Byten behövs och spelare kommer in och fortsätter samma hårda jobb!
Vi kämpar, sliter och jobbar hela vägen, främst personofierat av Jocke som gör ett otroligt jobb med att sätta press som forward för dagen. Vi tappar spelet lite sista delen av matchen, lämnar över initiativet och bollen. Men hela laget kämpar ända in i mål och ror i land 3 fruktansvärt sköna poäng!
Vi passar även på att gratulera Oskar Lansing till sin första nolla i Tölö IF, välförtjänt efter en ny bra insats!

Ny match redan till helgen, serieledande BK Astrio borta på lördag. Innan dess klämmer vi in Klass 1 på torsdag så de e tufft schema för truppen! Men med vind i seglen kör vi vidare!

Forza Tölö
Toppmatch på Hamravallen!
2019-06-25 14:15
Gameday!
Tölö IF vs Derome/Åskloster
Div 4 Halland
Hamravallen 
19:00
Välkomna!

Superviktigt toppmatch ikväll på sköna gröna Hamravallen! Ta er dig, njut av bra fotboll och något smarrigt i kiosken så är tisdagskvällen fixad! 

Ses ikväll Tölöiter, vi behöver ett stöd!
Oavgjort i derbyt
2019-06-19 11:20
I fredags var det dags för årets första derby i Div 4 Halland. Kungsbacka IF vs Tölö IF. Två lag som känner varandra väl, både på och utanför planen drabbades samman i sommarvärmen och förutsättningar som lockade ut lite folk denna fredagskväll!
Tölö började bäst av vår det starkaste laget i första halvlek. Richard Brandin inledde målskyttet och David Berntsson fyllde på med lite pang-pang (se bildspel). Tölö gick till paus med 0-2.

I andra inleds derbykampen på riktigt, en del gula kort delas ut. Efter 70 minuters spel exploderar plötsligt målen in. 3 mål inom 4 minuter, 2 för KIF och ett för Tölö genom Oskar Persson. Plötsligt står de 2-3 och match på allvar. KIF börjar lyfta långa bollar och skapar genom de tryck. Tölö har lägen att punktera matchen men istället får KIF fasta situationer och lyckas kvittera med matchens sista spark.
Derbyt slutat 3-3!

Tölö IF har i Div 4 Halland en spelledig vecka i Div 4 Halland och laddar för dubbla matcher nästa vecka, Derome hemma på tisdagen och Astrio borta på lördag.

Vi jobbar jobbar vidare!
Forza Tölö
Kommande matcher
Spelade matcher
Mån 8/7 19:00
3 - 1  
Tor 4/7 19:00
2 - 3  
Tis 2/7 19:00
0 - 2  
Lör 29/6 14:00
2 - 0  
Tor 27/6 19:00
4 - 2  
Tis 25/6 19:00
1 - 0  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Tölö IF, 27/06 14:53 
Tölö IF, 24/06 11:11 
Tölö IF, 10/06 16:13