SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Tölö IF Herr spelar 2021 i div. 3 Mellersta Götaland.
 
Avan Rekani klar för Tölö IF Herr som assisterande tränare!
2020-12-21 09:46
För att lära känna vår nya assisterade så snabbt som möjligt har redaktionen fått en exklusiv intervju med Avan:

Först och främst, varmt välkommen till Tölö IF - Hur känns det att allting är klart?
Tack! Det känns väldigt bra efter att jag under längre tid velat komma tillbaka till fotbollen och nu när det är klart så är jag väldigt glad och ser fram emot säsongsstarten!
Berätta gärna lite om dig själv, vem är och hur ser din fotbollshistoria ut?
Avan Rekani heter jag, är uppvuxen i Angered, spelade fotboll i Gunnilse IS i cirka 11 år. Studerat Idrottsvetenskap på Malmö Högskola 2011 - 2014 var jag klar med studierna och 2016 flyttade jag till Stockholm, spelade för Uppsalakurd Div 3 där jag både spelade och hjälpte till som assiterande tränare. 2018 flyttade jag hem till Göteborg igen. Jag har alltid velat börja min tränarkarriär men har aldrig känt att starten på karriären har varit i klubbarna jag varit i kontakt med. Men idag känns det väldigt bra.
Hur kändes det när Tölö ringde och hade du koll på Tölö sedan tidigare?
Jag blev väldigt glad då jag kände att tiden var inne för mig att ta ett uppdrag som kändes rätt. Har varit kontakt med Jerry som är huvudtränare och därmed haft några telefonsamtal. Det kändes bra efter första samtalet och jag ser väldigt mycket fram emot att börja säsongen. Fotbollslaget Tölö har jag fått lite information utav Arian som pratat väldigt gott om föreningen och ambitionerna.
Vad har du för förväntningar på säsongen som kommer?
Jag förväntar mig att alla som är delaktiga i laget ger 110%.
Vad har du för uppfattning om Kungsbacka som stad?
Jag trivs väldigt bra i Kungsbacka, har jobbat på ett stödboende i cirka två år i Tölö.


5 snabba med Avan: 

1 Förebild som fotbollstränare?
- Jurgen Klopp
2 Favoritlag
- Chelsea
3 Vinna med 1-0 eller 4-3?
- 4-3
4 Bästa tv-serie som gjorts?
- Vänner
5 Bästa minne med fotbollen?
- Besökte Chelseas ungdomsakedemi.
Jerry Westerberg ny huvudtränare för Tölö IF Herr
2020-12-16 11:49
Varmt välkommen till Tölö IF hälsar vi Jerry Westerberg!
Jerry har haft en framgångsrik tid som spelare och senast åren satsat helhjärtat på att ta klivet över som tränare. Förra året hade han ett delat huvudansvar i Landvetter IS.
Efter ett noggrant rekryteringsarbete var det Jerry som kändes helt rätt för Tölö IF. Jerry står för mycket samma idéer som föreningen och vårt herrlag utvecklat senaste åren!
Noggrann, ambitiös och med spelarutveckling som skall skapa positiva resultat i fokus ser vi mycket fram emot samarbetet med Jerry!

VI LÄR KÄNNA: JERRY WESTERBERG

För att lära känna vår nya huvudtränare så snabbt som möjligt har redaktionen fått en exklusiv intervju med Jerry!

1) Först och främst, varmt välkommen till Tölö IF Jerry! Hur känns det att allting har blivit klart och att du är Tölö IF’s nya huvudtränare?
JERRY: Hejsan och stort tack så mycket till hela föreningen. Känns inspirerande och såklart fantastiskt roligt. Samtidigt lite vemodigt då man bara vill kunna gå ut på planen och börja arbeta, Men vi får såklart ta vårt ansvar som lag och förening i dessa tider och jobba med andra verktyg till dess.

2) Berätta gärna lite om dig själv, vem är Jerry och hur ser din fotbollshistoria ut?
JERRY: Uppväxt och spelat de flesta år i Falköping med både div 4 och 3. Var en kvick yttermittfältare som ung men även spelat en hel del som anfallare.
För att sedan kliva nedåt och spara på kroppen nu de sista åren i de defensiva rollerna. Efter tillhört båda Falköpingsklubbarna har jag tillhört Heimer i Lidköping Div. 2 och Skövde AIK Div. 1 Södra innan flyttlasset 2013 gick emot Göteborg och studier. Där jag har tillhört Jonsereds IF 6 säsonger med spel i Div. 2 och 3 samt ett mellanår i Ahlafors. För att inför förra säsongen erkänna kroppens slitningar och enbart stå på sidan i Landvetter IS.
Utanför fotbollen jobbar jag med försäljning av kontorsmöbler på Kinnarps Göteborg. Umgås med min fantastiska Sambo Pernilla och våra vänner samt följer mitt största intresse fotboll och ledarskap så mycket jag kan genom böcker, poddar, tv och gärna live.

3) Hur kändes det när Tölö ringde? Hade du koll på Tölö sedan tidigare?
JERRY: Det är väl denna ingrediensen som gör uppdraget extra spännande, Dels att få jobba med en helt ny spelartrupp men också en ny stad, ny serie och många nya arenor att lägga på minnet.
Vilket tillsammans med övrigt jag har hört av vänner och ledningen i Tölö gjorde att det kändes som en perfekt matchning för både mig och föreningen.
Ryktesvägar från Göteborg är att Tölö är en välfungerande och familjär förening med potential att ta ytterligare steg, Och den resan kommer bli väldigt spännande.

4) Även ifall det är tidiga dagar så tror jag många supportrar är intresserade av att höra vad du har för förväntningar på säsongen?
JERRY: Jag kommer förvänta mig en stor vilja och seriositet av killarna. Med noggrannhet och inställning i varje moment kommer både utveckling och resultat automatiskt.
Vi kommer också naturligt öka belastningen med en division högre och då blir förväntningarna på proffsighet, vilja och närvaro också större.
Sen är vi nykomlingar, Det är ingen hemlighet men vi kommer gå in i säsongen med stor tro på oss själva och absolut inte be om ursäkt för något.
Letar du efter en målsättning så är det fortsatt Div. 3 spel 2022 som ska lägga grunden för Tölös framtida utveckling.

5) Tölö har precis gått upp en division, hur stor tror du skillnaden är mellan division 4 och division 3 och vad blir den stora utmaningen för föreningen för att kunna etablera sig i trean?
JERRY: Den stora skillnaden när du går upp en serie är noggrannheten. Man har inte råd med misstag på samma sätt och måste hitta en tydlighet i sitt eget spel.
Även intensiteten och tempo tar ytterligare ett steg och där ligger vårt första hinder, Att öka på intensiteten utan att slita på killarna allt för mycket.
Vi är och kommer vilja vara ett spelande lag och då behövs det otroligt mycket vilja och löpmeter för att hitta nya lediga ytor.
Men jag är helt säker på att vi kommer vara redo för denna utmaning när serien drar igång!

6) Har du hunnit få en uppfattning om Kungsbacka som stad ännu?
JERRY: Tyvärr inte kommit längre än bilköer och anläggningen men med tiden kommer säkert Kungsbacka visa sin charm.
Vår träningsanläggning är sannerligen inget att klaga på jämfört med de många konstgräsanläggningar runtom.

7) En klurig fråga som ändå ska ställas, vilken fotbollstränare på elitnivå tror du att du påminner mest om?
JERRY: Diego Simeone

5 snabba

1 Premier League eller Allsvenskan? 
Allsvenskan Live, Premier League i soffan.
2 Vinst 4-3 eller vinst 1-0?
4-3
3 Football Manager eller FIFA?
Enda jag spelat är Championship Manager 01/02
4 Solsemester eller skidsemester?
Svårt men Sol i dessa tider.
5 Bästa tv-serien som gjorts?
Planet Earth 1 och 2

Fakta:
Ålder: 35
Familj: Sambo Pernilla
Bor: Härlanda Göteborg
Favoritlag: Manchester United

Vi tackar Jerry för hans tid och hälsar återigen varmt välkommen till Tölö IF!
Serieseger även för B-laget
2020-09-30 19:39
Det är med stor glädje vi kan konstatera att vi även vinner klass 1 detta år.
Det är första gången som vi haft ett så framgångsrikt B-lag vilket visar på både bredd och seriösa spelare i truppen. Matchen i sista omgången var en ren seriefinal och den vann vi mot KIF i en spännande match som avgjordes på matchens sista spark. Vi har även en hängmatch kvar mot Onsala men dom kan inte komma ikapp oss.
Vi tappade poäng de två första omgångarna som spelades före sommaren, under hösten har vi enbart vinster.
Starkt jobbat av laget och ledarna och ett stort GRATTIS! 
Herr B-laget
2020-09-25 14:06
Vårt B-lag leder sin serie när två omgångar återstår och vi har två derbyn kvar att spela. Närmast möter vi KIF tisdag 29/9 kl 18.00 på Tingbergsvallens konstgräs. Kom gärna och titta på vårt duktiga lag där vi har många duktiga unga framtidsspelare.
Därefter återstår en hängmatch mot Onsala som blev uppskjuten tidigare när den kolliderade med DM för Onsala. Tid för den matchen är ännu ej klar. 
Bortamatch mot Alet
2020-09-25 13:59
Efter att i förra omgången ha säkrat seriesegern med vinsten mot Åsa så ska vi denna helg åka till Alevallen i Halmstad och möta Alets IK. Vi vill naturligtvis fortsätta att vinna även återstående matcher i serien.
Om ni önskar se matchen live har vi möjlighet till ca 15 publikplatser.
Bra om ni anmäler till mig med SMS till 070-6013895 om ni avser att följa laget på plats.
Matchen kommer även att sändas på Hallandsposten.se.
Kommande matcher
Spelade matcher
Tis 13/10 19:30
Lör 3/10 14:00
3 - 1  
Tis 29/9 18:00
3 - 2  
Sön 27/9 13:00
4 - 2  
Lör 19/9 14:00
2 - 1  
Tis 15/9 19:00
1 - 0  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Tölö IF, 21/03 19:02 
Tölö IF, 16/03 16:15 
Tölö IF, 10/03 20:40 
Tölö IF, 10/03 13:04