Välkommen till P13 Fotbollsskola
Vi tränar fredagar kl 17.30-18.30 på Hamravallen E plan.

Vi är 35 killar i laget och det fylls på löpande. Är ditt barn intresserad att börja? Kom ner till träningen ombytt och klar, ta kontakt med en av tränarna nere på planen innan träningen börjar.

Givetvis gäller strikta regler i ett tag till när det gäller Covid-19:
  • Visar barnet minsta covid-19 sympton (hosta, feber, etc) så stannar ni hemma (likaså för föräldrar)
  • Tvätta händerna ofta, gärna innan ni åker till träningen
  • Ej handskakningar
  • Föräldrar som tittar på håller sig på avstånd från varandra

Föräldrarhjälp på träningarna
Vi kommer under våren testa ett rullande schema där 4 föräldrar/träning får hjälpa till vid träningarna. Allt för att barnen skall känna att vi alla är delaktiga och samtidigt ett sätt för föräldrar att lära känna barnen och för oss tränare att lära känna föräldrar.
Träningarna kommer planläggas innan och vi kör ganska lika träningar under en träningsperiod om ca 4-6 gånger.
Det kommer vara samling vid 17.20 för tränare och hjälpföräldrar och sen kommer hjälpföräldrarna vara med och plocka in efter träningen och vara behjälplig vid en viss station/träningsmoment.

Kungsbackaleken
2020-04-24 09:07
I år är första året vi kommer vara med i Kungsbackaleken. 3 mot 3 med sarg. Osäkert när dessa sammandrag kommer igång, vi återkommer med mer info framöver. Vi kommer anmäla 3 st lag, vilket gör att vi kan vara upp 18 spelare per sammandrag.