Tölö IF Herr-junior U17-19
Tölö IF:s Herr-juniorer
Tölö Herr Junior är ett härligt gäng killar mellan 16-19 år. Vi tränar långsiktigt med ambition att ha kul tillsammans, bli bättre och utvecklas på träningar och på matcher. Vi har seriespelande lag i olika divisioner och siktar mot SvFF:s nationella serier, DM i Halland och cuper såsom Gothia och Cup Denmark. Även träningsläger utomlands?!

Vi samarbetar med våra seniorer och ungdomslag och även med andra föreningar när tillfälle ges. Vi finns på Instagram och Min Fotboll-appen, följ och supporta oss gärna där.

Vill du komma och provträna med oss? Vad kul, då är du välkommen att kontakta oss. Se under "Kontakt" i menyn till vänster.

Välkomna till Tölö IF Herr Junior!

Ambition - Bredd - Utveckling - Glädje - Samarbete
Ytterligare tränarförstärkning!
2021-02-21 19:30
Senad Zuta
Det är klart med ytterligare tränarförstärkning! Han har spelat fotboll långt upp i ungdomsåren och har också mångårig erfarenhet som ledare och tränare. Hos oss kommer han axla rollen som hjälptränare och målvaktstränare. Vi hälsar Senad Zuta mycket välkommen till Tölö IF!

Senad är 39 år och bor i Kållered med sina båda döttrar. Han har spelat exempelvis i IFK Göteborgs U-trupp och varit tränare i olika klubbar i Göteborgsområdet. Nu är vi och han glada över att vi får jobba tillsammans.

Ett par snabba lära känna-frågor:

Vilket lag spelar världens bästa fotboll? Och varför?
Tittar man sista 2 åren så är det Liverpool helt klart, de anfaller på bred front och framförallt är deras ytterbackar en viktig del i deras anfallsfotboll.

Vem är din favorittränare?
Alex Ferguson

Vad är ditt gladaste idrottsminne?
Det var 1998 när jag tillhörde IFK Göteborgs U-trupp och vi var på träningsläger/cup i 2 veckor. Första veckan var vi på träningsläger på Manchesters träningsanläggning med match mot bland annat Manchester och Bolton. Andra veckan var vi i Holland på Cup där vi mötte lag som Ajax och Sunderland.

Tre ord/egenskaper som beskriver dig väl
Ärlig
Positiv
Ansvarstagande

Vilket är ditt favoritlag i Sverige och internationellt?
IFK Göteborg och AC Milan

Hur känns det att bli tränare ihop med dina bröder?
Det ska bli oerhört spännande och jag tror att vi kan komplettera varandra väldigt bra.

Ambitioner inför säsongen?
Ambitionen är att utveckla gruppen och förbereda spelarna för seniorfotboll.

Mycket välkommen till Tölö, Senad!

//Ledarna
Planering 2021
2021-01-23 23:05
Dags att snöra på sig skorna för nu på Måndag börjar försäsongen på riktigt, såklart med lite Covid-19 restriktioner som begränsar våra träningar.

Vissa skulle kalla det begränsning, MEN jag skulle kalla det en chans till att jobba ännu hårdare med det individuella, såsom styrka, kondition, uthållighet och det tekniska. Inne i fliken "dokument" finner ni ca 15 övningar som vi kommer att komma igång med. Planeringen kommer att komma upp på hemsidan imorgon, innehållande vecka 4 - 8 och kommer att uppdateras allt eftersom.

Vi ses imorgon (Söndag) 10:45, sov gott, upp tidigt och ät en ordentlig frukost!

/Coach
Årsplaneringen 2021
2021-01-15 21:27

Årets planering finner ni till vänster, enbart att klicka på dokument ikonen. "Han som söker han finner"

Fick idag också nya direktiv från Hallands fotbollsförbund, och nu kan vi börja träna igen! På Söndag kör vi enligt kallelsen som kommer ut, sedan kör vi en lätt träning på Måndag, följt av nästa löp/fys träning som är på Onsdag. Torsdag har vi bokat in ett föräldramöte så det blir ingen träning, utan nästa träning blir Söndag där vi kör vårt roliga fys/löp träning!

Veckan därpå kör vi som planerat, nu börjar det närma sig...

/Coach

Ledarmöte ✔
2021-01-07 23:21
Första mötet för året, planering inför årets säsong är avklarat!

Första träningen är satt till Måndag 25 Januari.
Innan veckans slut kommer nya träningsschemat komma ut, innehållande fys/löpning. Kör hårt och så ses vi snart!

/Ledarna
Träningsprogram
2020-12-20 15:53
Tjena Killar,