Samarbete Nordic Wellness

Samarbetsavtalet innebär att:

• Föreningen ges möjlighet att köpa/teckna träningskort till samtliga betalande spelare & ledare i föreningen vid samlad beställning från tränaren. Tillkommer kostnad för medlemskort/armband på 100 respektive 199kr.

(Åldersgräns 13år, 11år vid träning med målsman)

NW Föreningskort           á 1995: -st.         Ord. Pris: 5988:-

• Gäller vid samlad beställning från tränaren till Tölö IF kansli för vidarebefordran till NW kontaktperson. Därefter sker fakturering till spelaren/tränaren/förälder för laget.

• Övriga betalande medlemmar i Tölö IF får 20% rabatt på ordinarie* pris. Gäller på kontant årskort eller bundet autogiro i 12 månader.

• Gruppträningsklass för 1500 kr, ord 2500 kr. Bokas via Nordic Wellness kontaktperson; Moa Herrman moa.herrmann@nordicwellness.se

Info från Tölö IF:

• Avtalet gäller betalande medlemmar i Tölö IF.
  • Beställning görs via varje lag med nedan Excelfil.
  • Laget utser en ansvarig person för beställningen.
  • Nordic Wellnes konverterar eventuella abbonemang till medlemmens favör. Nordic Wellnes kan komma kontakta enskild person vid eventuella frågor.
  • NOTERA1 att ett ungdomskort, senior- och studentkort redan är ett rabatterat pris och inte omfattas av erbjudandet.
  • NOTERA2 att det inte går att gå in som medlem på gymet och ta del av erbjudandet, det skall alltid gå via laget/kansliet. Det går att ansluta i efterhand om man inte hoppade på i början.

Övriga frågor besvaras av Stefan Kvarnlöf, stefan.kvarnlof@toloif.se

Styrelsen & Kansliet