SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Härlig glädje och kamratskap
 
Fotbollsskolan

Fotbollsskolan tillhör man i åldern 5–6 år och vi fokuserar på att ha roligt med en fotboll under lekfulla former. Alla lagen i Fotbollsskolan tränar samtidigt på Hamravallen på fredagar mellan 17.30-18.30, men är uppdelade i mindre grupper.

 

Första träningstillfället är 28/4 och vi välkomnar alla barn födda 2017–2018 och håller på fram till och med 30/6 (ej midsommarafton). 

 

Ni anmäler ert barn HÄR eller på startsidan via rutan Bli Medlem. Fr.o.m 28/4 ingår 3 veckors prova på.

 

Höstterminen startar den 18/8 och avslutas den 22/9, om vädret tillåter. Därefter börjar inomhusträningen.

För nya medlemmar i Fotbollsskolan ingår träningskit i avgiften.

 

Avgift enligt 2023 

P/F 17 + 18: Medlemsavgift 100:- + träningsavgift 400:-

 

För att kunna genomföra Fotbollsskolan behöver vi hjälp av ideella ledare bland er föräldrar. En ledare i Fotbollsskolan behöver inte ha spelat fotboll tidigare, men ett genuint intresse för att ha kul och engagera barnen är viktigt.

 

Som ledare i Tölö IF får man regelbunden utbildning via bland annat SISU och Svenska Fotbollförbundet allt eftersom barnen blir äldre. Alla ledare i Tölö IF behöver lämna in ett begränsat utdrag ur belastningsregistret.

 

Är det något du undrar över eller är född 2016 eller tidigare kan ni kontakta vårt kansli på kansli@toloif.se

 

Välkomna till Tölö IF!