SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Tölö IF Herr-junior
Tölö Herr Junior kommer år 2022 bestå av ett härligt gäng killar mellan 16-19 år. Vi tränar långsiktigt med ambition av att bli bättre och utvecklas på träningar och på matcher. Vi kommer att ha ett lag i P19 nationella serien, ett lag i div 2 Halland, som är en kvalserie till P19 Nationell år 2023 och ha ett lag med i div 3 Göteborg (juniorer).
Vi har två lag anmälda till Gothia och ett träningsläger utomlands inplanerat!
 
Vi har ett tight samarbete med våra seniorer, med killar som är uppe och testar sig själv i en tuffare miljö, både som utbildning, men också ett förberedande syfte till att i framtiden ha egna produkter i A-laget. Ett samarbete som startade förra året och fortsätter i år med. 
 
Vi finns på Instagram och Min Fotboll-appen, följ och supporta oss gärna där.
 
Vill du komma och provträna med oss? Välkommen att kontakta oss. Se under "Kontakt" i menyn till vänster.
 
Välkomna till Tölö IF Herr Junior!
 
Ambition - Bredd - Utveckling - Glädje - Samarbete
Facebook
2022-01-04 14:12

Hej ! 

 

Planeringen för Januari månad ligger upp på Facebook och endast där kommer den ligga uppe, så in och skicka förfrågan för att komma med i gruppen! Just nu är det dålig uppslutning där i, skärpning!

 

På Måndag kommer vi igång och innan dess skall ni varit inne och sett planeringen! 

 

/Coach 

Regler Tölö Herrjunior 2022
2021-11-28 21:45

Hej 

 

Det kommer att komma ut information om vad som händer i Tölö IF herrjunior 2022, men träningarna kommer igång redan imorgon, så tänkte att jag skriver ner reglerna som måste följas i år, både för er med kort minne och till er som inte var med på spelarmötet.

 

 • Kom i tid till träning! 30 min innan träning start vid omklädningsrum. Ombytt och klar när det är 15min kvar. Börjar träning 19:30, så är det 19:00 som är tiden man skall passa!
 • Är man med i materialgruppen så skall man ha klart allt material, såsom bollar och koner INNAN träning börjar.
 • Hälsa på dina ledare, lagkamrater och behandla varandra med respekt.
 • Från det att träning drar igång, till dess att ledarna avslutar träningen ska det vara 100% fokus på ALLT vi gör. Skola, tjejer, tv-spel lämnar vi i omklädningsrummet. Detta för en så effektiv inlärning/utveckling som möjligt.
 • Anmäl frånvaro från träning i tid, sista anmälningsdag 4 timmar innan träningsstart.
 •  Man får ej delta på träning om man ej har anmält sig. (Detta för att vi ledare ska kunna planera så bra träningar som möjligt.) 
 • Endast ett nej till kallelsen är inte acceptabelt och godkänns inte. (Måste skriva med en kommentar till varför man INTE kan träna)
 • Har man svarat ja till träning, så förväntas det att man deltar på HELA träningen, i annat fall så skriver man det på kallelsen! (Ex: kan inte delta i spel)
 • Alkohol och tobak (snus) är FÖRBJUDET i anslutning till träning och match.
 • Användning av elektronik vid samling inför träning/match genomgång är FÖRBJUDET. Endast okej vid fokus inför match.
 • Träningsklädsel anpassad efter väder. (Beroende på årstid och så vidare.) Kommer att bli en del stillastående med instruktioner av övningar på träning, viktigt att man inte “fryser”.
 • Svordomar på träning, innebär “belöning” för hela laget!
 • Vi samlas ALLTID på Hamravallen vid bortamatcher. HAMRAVALLEN är vår borg!
 • Gemensam klädsel vid träning och match. (Detta innebär Tölö IF kläder) -Vi kommer att ta fram en klädkod till både träning och bortamatcher, som måste följas! Vi vill se enhetliga ut.

Detta kommer också att läggas in i fliken "dokument"

 

Väl mött 

 

/Coach

Tölö Herr Junior U17-19 2021
2021-11-09 19:24

Ytterligare en fotbolls säsong har passerat. Ett långt och lärorikt år med ett fantastikt gäng killar, men också ytterligare ett år ihop med corona, ett corona som gjort att gemenskapen blev lidandes, både för oss ledare för att lära känna killarna lite mer på djupet, men också för att skapa en god stämning runt laget. Vi gjorde ändå det bästa utav situationen med samlingar 15 min innan på plan för att spela lite kvadrat och tjöta av oss. 

 

På mindre än ett år så har vi haft 91 träningar, spelat 4 träningsmatcher, 17 seriematcher (div 2 Halland och div 3 Göteborg) och snittat 9 killar/match i klass 1 (13 matcher i B-lags serien). Utöver dessa tillfällen så har vi haft 3 teoripass, en avslutning med grill innan sommaruppehållet och ett säsongsavslut med beachvolleyboll och käk. Genom året så har vi snittat 17 spelare/träning med ett max antal på 31 killar och som minst 9, det i samband med klass 1 matcherna på Tisdagar som ställde till det. På dessa träningar/matcher har vi snittat 3-5 ledare per tillfälle och det gör att man får ut det mesta av varje kille och kan ha effektiva träningar.

 

I serie sammanhang så blev det en 2:a plats i Göteborgs serien med tre matcher mindre spelade, 2:a plats i Hallands serien bakom ett starkt Onsala som endast vi lyckades ta poäng ifrån och en 4:e plats i klass 1 serien. Kort och gott ett godkänt år, fast man blir besviken på att man inte lyckades kvala  till P19 serierna nästa år. 

 

Om jag ska peka på en specifik sak som vi som lag har utvecklat, så är det vårt vuxna spel med och utan boll. Stundtals så har vi spelat en riktigt fin fotboll med hög intensitet, kontringar, men också ett eget spel med bollen på marken. Mer eller mindre så har vi följt planen vi hade inför året, men det finns alltid plats och tid för att fortsätta utvecklats och jag ser redan fram emot nästa år.

 

Klubben sitter i detta nu och planerar inför 2022, vi hoppas att information kommer ut inom en snar framtid så vi kan börja jobba oss fram emot det nya året och fortsätta det vi har påbörjat. 


Tack till er som varit och tittat på våra matcher, matchvärdarna, vår sportchef Mikael som kört buss till borta matcherna och agerat hjälptränare åt mig i klass 1, Tobias som skapade fin inramning på varje hemma match, sedan ett stort tack till tränarna, Florian, Senad, Manne och Anne Dorte som hjälpt mig runt laget och gjort livet enkelt för mig och sist men inte minst CORONA, helst inte på återseende.

 

Tack för år 2021!!

 

/Coach

Truppen mot Laholm
2021-10-13 18:26

Dag för match i kval serien igen! 

 

Truppen som skall kriga till sig 3 poäng är:

 

 

Eskeland 

Alex

Nils

Holger

Teo 

Harry

Zacke

Marcus

Birk

Jakob

Sam

Affe

Karl

Robin

Ted

Erik

 

 

Matchstart: 19:30 

 

 

Nu kör viii

Segersviten fortsätter
2021-09-22 21:36

"It was 11 men against 11 children" sa Patrice Evra en gång i tiden när United slog Arsenal relativt enkelt (Ursäkta Arsenal fans) 

Det citatet stämmer väl in på vår match mot Hisingsbacka.

 

Hisingbacka hade gått obesegrade innan dagens match, men skillnaden idag var att dom ställdes mot män. Förutom på deras ledningsmål där vi tappar boll i mitten och dom slår ut våra lagdelar, så spelar vi smart där ute. Vi låter bollen göra jobbet, vi har tålamod och vi visste att Hisingsbacka inte orkar stå emot i 90 min. Utöver våra mål så har vi flera fina sekvenser där vi kommer igenom deras lagdelar, och flera av dessa anfall startar med att vi har en trygg backlinje som VÅGAR slå passningar in bakom deras mittfält och att dom gör det i rätt tillfälle.

 

Kul att se vår utveckling sen vi startade vår resa ihop.

 

 

Blertims tre stjärnor:

 

Fabian - Kul att se hans formkurva senaste tiden. Ikväll spelar han med självförtroende, vågar slå dom svåra passningarna och spelar sig ur alla lägen.

 

Filip - Springer kopiöst mycket, ständigt ett alternativ i mitten och vinner mycket boll som sätter oss i bra lägen gång efter gång i matchen. Också en kille som har en formkurva som pekar rakt upp 

 

Holger - Börjar matchen lite trevande, men tuggar sig i matchen allt eftersom. Två mål för dagen och har likt Filip och Fabian en fin formkurva inför avslutande matcher! 

 

Nästa match är på Söndag 26/9 mot Lindome, på Hamravallen. Vi fortsätter bygga på det här inför vår viktiga match mot Laholm! 

 

/Coach 

Kommande matcher
Spelade matcher
Tor 21/10 19:30
4 - 0  
Mån 18/10 19:00
Ons 13/10 19:30
1 - 0  
Sön 10/10 13:30
5 - 0  
Tor 7/10 19:30
2 - 1  
Ons 29/9 20:00
4 - 3  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Tölö IF, 17/01 13:16 
Tölö IF, 22/12 17:26 
Tölö IF, 25/11 17:28