SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i Tölö IF
Bli medlem
Välkommen till Tölö pojkar f. 2009!
 
 
 
Cupvinnare!
2023-10-09 08:15

I helgen spelade vi Kick on cup i Tidaholm. Efter ett gruppspel med två vinster och en förlust hamnade vi på andraplats. Därefter väntade ett kval som avgjorde om det blev A- eller B-slutspel. Vi gjorde kanske vår sämsta match i cupen och förlorade mot ett väldigt duktigt Skövde AIK. Detta gav oss B-slutspel. Efter vinst i kvart och semi ställdes vi mot Sarpsborg från Norge i final. En stabil 2-0 ledning till oss hämtades upp till 2-2 men vi lyckades återigen ta ledningen och vinna med 3-2. Oerhört välförtjänt och en fantastisk insats från hela laget! Forza Tölö!!

Härlig kämpainsats och vinst
2023-03-12 15:54

En tät match mot Lindome slutade tillslut 10-8. Spelet och resultatet böljade fram och tillbaka. Tölö började bäst och fick en 2-0-ledning men Lindome kämpade sig tillbaka och tog ledningen till både 4-6 och 5-7. 
Våra killar tappade dock inte huvudena utan fortsatte kämpa hela matchen till sista sekund. Det gjorde att vi 3:e perioden kunde gå ifatt och förbi. Sen släppte vi inte taget utan hade istället bud på betydligt fler mål. 

Sakerna vi nöter på träningarna börjar ge frukt även om vi idag stundtals blev lite breda i försvarsspelet. Idag tar vi framförallt med oss inställning matchen igenom och spelet i 3:e. 

Vinst i första träningsmatchen för året!
2023-02-27 08:23

Igår spelade vi årets första träningsmatch. För motståndet stod Lerkil på Ängås IP. Det var en jämn match som böljade fram och tillbaka. Lerkil ledde med 2-1 efter första perioden även om vi hade spelet. Efter paus stod vi för en mycket stark period och kunde reducera och gå om till 4-2. I sista perioden tappade vi lite skärpa men lyckades ändå peta in två bollar till varav 1 mål på straff. En kanonstart på säsongen och vi tackar för stöd och peppning från alla Tölöfans! Slutresultat:  Lerkil 3 - Tölö 6

Storseger innan fredagsmyset!
2022-10-28 20:16
Taktiksnack i paus.

Vi fortsätter på inslagen väg och vinner träningsmatchen mot Askim med 11-0. Fantastiskt fint spel och en match där vi verkligen "gör jobbet" tillsammans! Nu hem till Tacosen!

Sista seriematchen för säsongen spelad
2022-10-25 14:13
Efter segern mot Laholm

Efter en väldigt lyckad vårsäsong där det mesta gick vår väg, hade vi en lite motigare höst, resultatmässigt. Vi kämpade väl och hade väldigt fint passningsspel och dominerade många matcher men lyckades inte riktigt med målgörandet. Vi lyckades dock göra en väldigt fin avslutning med seger mot Laholm i sista seriematchen för säsongen. Nu laddar vi för nästa säsong och kommer komma tillbaka starkare än nånsin! 

 

Förhoppningen är också att tränarteamet inför nästa säsong ska skrämma liv i denna sovande nyhetssektion. Kanske har vi nån förälder som är sugen på att skriva matchreferat eller krönikor? Annars har Örnen lovat att testa och recensera kaffet på Hallands fotbollsarenor. Vi får se hur detta fortlöper... ;-)

 

Vi håller igång hela vintern med ambition på 3 träningar i veckan och massor med roliga träningsmatcher. Första match mot Askim nu på fredag.

 

Forza Tölö!

 

PS. Glöm inte att anmäla er till höstavslutningen i Sandsjöbacka den 12  nov. DS.

 

 

Bli medlem
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen