Dam-Junior hemsida 2021
Ambition - Bredd - Utveckling - Glädje

Dam-Junior skapar massa möjligheter för utveckling!

Tölö Dam-junior är inne i vintersäsongen 2021.

Vi är alltid nyfikna på nya spelare som vill spela fotboll till både vårt damlag samt vårt damjuniorlag så välkommen att kontakta någon av tränarna för att prova miljön på våra träningar.

Aktuella träningstider hittar du i kalendern.

Följ oss på instagram: toloifdamjunior

Prova Tölö IF dam
2021-12-05 08:13

Förberedelser för 2022 är i full gång!

Är du intresserad av att provträna med oss? Under vecka 49 och 50 ger vi möjlighet till provträning under nedanstående tider:

- Måndag 6 dec, 18.30-20.00 på Tingbergets konstgräs
- Onsdag 8 dec, 20.00-21.30 på Tingbergets konstgräs
- Måndag 13 dec, 18.30-20.00 på Tingbergets konstgräs

Kontakta Anna Borgström (damsektionsansvarig) vid intresse, 0737-655801 eller anna.borgstrom(at)toloif.se.

Dam Junior i Quality Cup 2021 F16/17 årsklassen
2021-11-01 11:44

Vilken helg med bra väder och spelare som gick in direkt med “ticki-tacka” på fredagen och en fröjd för ögat I form av inställning och att följa spelplanen till så nära 100 % man kan komma, det saknades tyvärr målen framåt för att förstå hur vackert, intensivt och modigt spelet var! Ett Hallsberg som sedan skulle visa sig spela om tredjepris. Fredagsmatchen och begränsad publik så fick vi nöja oss med de största ovationerna från domarna som tyckte det var – ”Roligt att se ett lag som vill spela sig igenom lagdelarna och använda sig av mittfältet!!”

Sedan lördag där vi ”tappade nycklarna” i spelet men ändå så är vårt försvarsspel intakt och tryggt men vi är bortskämda med att alla får det att stämma i vår speluppbyggnad men denna dag blev lite uppförsbacke. Vi vinner förmiddagens match med 1-0. Eftermiddagen förlust i sista gruppspelsmatchen med 0-1. Vi slutar gruppen på en andra plats och A-slutspel väntade på söndagen.

Väl i första A-slutspelsmatchen så är vi tillbaka i vårt grundspel och ger en annan grupp 1:a Vänersborgs FK en riktig fight och Vänersborg har svårt att stoppa vår kollektiva speluppbyggnad. Det mest rättvisa hade varit straffar men en väldigt fin frispark avgör vårt vidare spel i cupen, surt med 0-1.

Skönt att spelarna åter igen fick visa upp spelet och att äga boll längs backen och vad vi går för mot ett starkt Vänersborg som haft målskillnad på 12-1 från gruppen och sedan förlorade i matchen efter med 0-2 mot slutliga cupvinnaren Jitex.

Vi spelar fyra matcher med målskillnad på 1-2 totalt och det med två utespelare som stod varannan match där vi endast plockar ut två bollar från eget mål. Det visar också på hur vi alla samarbetar och hur viktigt spelet med fötterna är för att vi ska lyckas som lag! Givetvis tackar vi Amanda och Klara extra denna cup!

Stort tack alla för Er inställning och vilja att utvecklas! Vi upprepar gärna igen ”det saknades tyvärr målen framåt för att förstå hur vackert, intensivt och modigt spelet var”!

Ledarna

Kort status hösten 2021
2021-10-07 13:31

Vi ledare vill tacka för viljan att lära sig fortfarande är så stark! att spelarna sätter hög press i sitt skolarbete och samtidigt i en lång tid av Covid-19 fortsatt deltar tyder på att vi kan ha kul med fotbollen.

Alla har haft utmaning och som huvudansvarig så visste jag inte riktigt vad vi stod i augusti. Viljan att vinna finns, inget snack men att vilja spela en engagerande fotboll där alla behöver göra sitt för att det ska fungera är verklig fotboll och lagsport. Varje roll behövs och givetvis följer det med träningsnärvaro men också att lärande inte är linjärt (det går upp & ner)!

Med dem utmaningar så är vi mäkta imponerande hur smarta spelarna är.

Att diskutera och samtala för att vilja lära mer är också en del vi uppmärksammat utefter vår spelmodell på match och spelare vi lånar in får hjälp av övriga spelare.

närmaste tiden: i oktober har vi träning måndag & onsdag tillsvidare (kan säkert bli lite extra). och Quality cup som vi i år även verkar kunna få publik till!!!

Sommaruppehåll
2021-07-14 08:55
Glatt gäng som just vunnit sin match

Vi tar uppehåll ett par veckor innan vi kör igång igen den 26 juli igen.

Påskveckan 2021
2021-04-07 22:03
Det närmar sig vår...

Härligt! Vi känner att vi är på G till vår borg och naturgräs, den som väntar på nåt gott...Ljuset-vårmer!

Sön 31/10 09:05
Lör 30/10 17:10