SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Dam-Junior hemsida 2021
Ambition - Bredd - Utveckling - Glädje - Samarbete

2021 - Dam-Junior skapar massa möjligheter för utveckling!

 

Tölö Dam-junior är i början av året 2021.

 

Covid-19, vi följer fortsatt förbunden & föreningens rekommendationer.

 

Nytt år och spännande möjligheter ihop med vårt damlag, Följ oss gärna!

 

Uppdateras efter hand...

 

Följ oss på instagram: toloifdamjunior

Påskveckan 2021
2021-04-07 22:03
Det närmar sig vår...

Härligt! Vi känner att vi är på G till vår borg och naturgräs, den som väntar på nåt gott...Ljuset-vårmer!

GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR DAM-JUNIORERNA
2020-12-31 10:50

En kortare återblick,16 januari 2020 slog Tingberget upp portarna till en ny säsong för Tölö Dam-junior!

Försäsongen inleddes med bra närvaro och grym inställning på träningarna, träningsmatcher kom igång, försäsongen såg superbra ut och så kom vi in i mars månad och då kom beskedet om Covid-19.

De ändrade förutsättningarna gjorde att gruppen fick tid att lära känna varandra lite mer, både som fotbollsspelare och som person, både på och utanför plan. Vi kunde påbörja jobbet att hitta ett gemensamt arbetssätt med en grunduppställning. Vi provade oss fram med olika positioner och spelarna fick utmaningar individuellt. Vi har arbetat mycket med tålamod och tydlighet i vårt spel och det har lyft oss i vår utveckling.

Vi kunde så småningom komma igång med seriespel men enbart i Halland, så det blev Div.5 samt Damutveckling som fick bli utmaningen i seriespelet för året. Båda serierna blev en utmaning med jämna, utvecklande och spännande matcher.


I säsongens sista seriematcher fick vi bl.a. möjligheten att möta ett större antal damspelare ifrån Valders A-trupp i vår utvecklingsserie. Det var häftigt att se vår tydlighet i anfallsspel och försvarsspel. Med tålamod och tydlighet så har vi alla på kort tid fått ett spelande lag där vi fått mycket beröm för att vilja spela fotboll.


Quality Cup, Vi fick möjlighet att åka med 35 spelare uppdelade på två lag i F03/F04 klassen. Det var häftigt att se så många spelare vid samma tillfälle och att se att de utvecklats så mycket under året, att se dem ta egna beslut och utmana en mot en men också i kombination med att veta att lagkamraterna ger understöd. Framförallt kul att se den starka viljan att vinna matcherna. Vi tar med oss massa positivt från cupen och fick ett kvitto på lagets utveckling, något vi ledare är väldigt stolta över.


Vi lägger ett utav de mest konstigaste men mest lärorika året bakom oss. Spelarna och ledare skall ha alla stjärnor för vårt tålamod och intresse att lära sig och utvecklas vidare, ledord TÅLAMOD & TILLSAMMANS!

GOTT NYTT ÅR

(en längre summering av året finner Ni i Tölö årsberättelse senare 2021)


Tölö dam Junior blickar framåt, säsongen 2021 är i sikte!
2020-12-04 16:04

Säsongen 2020 blev minst sagt en annorlunda men otroligt spännande och utvecklande resa för tjejerna. När vi börjande träna i januari 2020 bestod laget av spelare som kom från tre olika fotbollsmiljöer och dess tränare, lägg där till covid-19 under året, så snacka om utmaning.
Samtidigt har det varit positivt då den rådande situationen gett oss tid till många träningar tillsammans och närvaron har varit hög så vi har kunnat jobba på lagsammanhållningen. Vi har fått en bra kontinuitet i träningen och lärt oss av varandra i en lagom takt för att kunna utvecklas.


Nu blickar vi framåt och är förväntansfulla på framtiden!


Vi välkomnar Joakim Andersson, som huvudtränare för Dam Junior.


Jocke är 45 år och har själv spelat fotboll sedan barnsben och har varit tränare under många år i Mölndal FF. I början av året fick Jocke uppdraget som assisterande tränare i Kungsbacka DFF, men tyvärr blev det ju ett annat slut för KDFF vilket nu gav oss chansen att få Jocke till oss som tränare.
Jocke ser fram emot att lära känna alla Er spelare och att få vara med på resan med de utmaningar och den utveckling som Tölö IF Dam Junior har framför sig. Då tänker vi dels på den härliga gruppen av spelare, men också på föreningen Tölö IF, där det finns stora möjligheter att se spelaren och få varje spelare att utvecklas i sin takt.


Mer information om Dam-sektionen och föreningens mål och resurser med att utbilda våra spelare under 2021 kommer längre fram. En personligare presentation med Jocke kommer inom kort att presenteras för alla spelarna.


/Ledarna Dam Junior

NOVEMBER EGEN TRÄNING!
2020-11-03 19:07

Nu är beskedet slutgiltligt, Tölö-dam Junior pausar sin fotbollsträning på Tingbergets konstgräs, vi hade en jättebra start på måndagens första tillfälle efter uppehållet, vilket lovar gott!

Nu blir det fokus på egen träning och att vi tillsammans ska vara stolta när vi ses vid fotbollsplanen att vi gjort fys och träningsprogram individuellt.

På så sätt kan vi få en fin-fin start tillsammans och att skador undviks/förebyggs!

Vi återkommer om detta träningsprogram till alla spelare men med tanke på riktlinjer så följer vi Regions Halland riktlinjer - Hallands fotbollsförbund och Tölö IF som förening. Vi respekterar läget och gör det bästa av situationen, ETT LAG!


Ladda ner försvarmaktens app så kör vi!!! Förberedelser för 2021 har startat...


Fotbolls-hösten 2020
2020-10-30 12:15
Bilden är ifrån Quality cup Tölö vs Tölö, Tölö vann...

Ja, vilket gäng som åkte till Quality Cup! I slutet av oktober få åka på cup och representera två lag i F03/F04 klassen. Riktigt kul att vi äntligen kunde få visa att vi utvecklats som spelare och grupp under året. Vi passar på att tacka målvakterna lite extra som hjälpte oss.

Seriespelet till ända med riktigt roliga och jämna bra matcher som vi velat spela!


Nu har vi haft en hel veckas tråkig ledighet och nästa vecka så är det dags igen.

Måndag och Torsdag Tingberget KG, söndagar inomhus Futsal i Novahallen.

Vi följer samtidigt utvecklingen gällande Covid-19 med respekt!


Så planera in tider och svara på kallelser om träning så vi ledare kan planera utefter antal spelare, ledare och övningar, Ses snart! //Ledarna

Kommande matcher
Spelade matcher
Tor 6/5 19:00
0 - 4  
Lör 27/2 15:30
Ons 21/10 19:00
3 - 2  
Ons 14/10 18:30
3 - 3  
Tis 6/10 18:00
Fre 2/10 19:00
1 - 1  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen