Välkommen fotbollsflickor
Hej!
Detta är sidan för er som har en flicka som är född 2013 😃
Är hon dessutom Fotbollssugen? Då har ni kommit helt rätt!

I vårt lag är vi i dagsläget 22 glada och fotbollstokiga flickor och 5 tränare som hjälps åt med träningarna, som vi erbjuder två gånger/vecka.

Kom och testa om du också tycker fotboll är kul!

Sommarsäsong, april-september, finns vi på hamravallen
Vintersäsong, oktober- april finns vi antingen på tingbergsvallen eller någon inomhushall.

För frågor kan ni se uppgifter till oss tränare under fliken kontakt
Träningsläger dag 4
2021-07-15 16:33

Ännu en varm, ☀️ig men helt fantastiskt lägerdag.

Tjejerna har varit helt fantastiska, att de orkar springa och kämpa i denna värme 🥵.

Vi började dagen med vattenmelon, sedan hade vi lite lek i form av saxen klipper. Efter det blev det vatten.

Arian hade planerat ett jättebra program för tjejerna idag där de fick göra nästan allt vi övat på under våren, men på ett annat sätt. Vi fyllde på med vatten var 10-15 minuter och vattenmelon & frukt efter ca 35min och sen blev det lunch runt 11.30.

Efter lunch blev det film i klubbstugan, där var det svalt och skönt. Till filmen blev det mer frukt och vattenmelon, festis, snacks och glass!

Underbar vecka och underbara tjejer som var väl värda det diplom och medalj de fick med sig hem🤩

Nu är vi alla värda sommarlov, ha det gott så ses vi igen när vi startar upp igen i augusti.

Nästa träning: 12/8 kl.16.45-18.15 hamravallen

Nästa cup: 15/8 kl.14.00-19.00 lilla gullmarsvallen

Träningsläger dag 3
2021-07-14 13:28

Blev inga bilder idag, men vilken dag vi fick i simhallen, helt underbart!
Det är inte sista gången vi är där med tjejerna, de hade nog gärna varit kvar lite till.

Tack alla föräldrar som ställt upp idag med allt från att vara med inne i simhallen och omklädningsrum till att grilla så tjejerna och alla vuxna som var med fick lite korv med bröd efter sim och lek :) Alla tjejerna åkte stora rutchkanan och nästan alla hoppade från hopptornet i 50 meters basängen.

Den tropiska värmen gjorde att vi inte hade någon aktivitet efter badet. Tjejerna, och vi vuxna, var helt slut efter att varit i simhallen och sedan komma ut till 30grader och strålande sol.

I morgon kör vi ingen, på hamravallen för sista dagen på årets träningsläger

Träningsläger dag 2
2021-07-13 14:47

Fler bilder (+9) >>

Härliga matcher mot häcken idag lite senare lunch men vattenmelonspåfyllning under förmiddagen.

Efter lunch blev det yoga med Gabriella, vilket de allra flesta tjejerna tyckte var väldigt skönt.

I morgon blir det simhallen, samling 8.30 (mail med info kommer)

Träningsläger dag 1
2021-07-12 17:23

Vi har haft en varm och ☀️ig dag på hamravallen idag. Vi fick besök av Wilma och Lollo från tölös damlag som höll i fotbollsövningarna innan lunch. Efter lunch fick tjejerna spetsa hjärna, vilket inte var det lättaste i värmen, genom att lösa schiffer.

Efter lunch och innan schiffer blev det melon och påfyllnad av solskydd för de som hade med sig. Två av tjejerna fick ansiktsmassage samtidigt som solskyddet fylldes på😄

Som ni ser har det även varit lite slapp, för några ledare 😅

I morgon kör vi igen

Träningar juli månad
2021-07-12 08:45

Lite blandade bilder från träningar vi haft i juli ☀️🤩

Nu händer följande: denna veckan med start idag har vi vårt träningsläger, för de som sagt att de vill vara med. Sen är det träningsuppehåll och vi njuter av sommaren fram till och med v.32.

Träningsläger 12/7-15/7 kl 10.00-14.00

Nästa träning blir 12 augusti kl.16.45-18.15