Välkommen fotbollsflickor
Gullmarscupen
Hej!
Detta är sidan för er som har en flicka som är född 2013 😃
Är hon dessutom Fotbollssugen? Då har ni kommit helt rätt!

I vårt lag är vi i dagsläget 21 glada och fotbollstokiga flickor och 5 tränare som hjälps åt med träningarna, som vi erbjuder två gånger/vecka.

Kom och testa om du också tycker fotboll är kul!

Sommarsäsong, april-september, finns vi på hamravallen
Vintersäsong, oktober- april finns vi antingen på tingbergsvallen eller någon inomhushall.

För frågor kan ni se uppgifter till oss tränare under fliken kontakt
Bästa hejaklacken
2021-11-21 17:27

Idag har några av tjejerna varit med och hejat på herrlaget. Och de hördes mest på hela tingbergsvallens konstgräsplan, trots att det var över 500st åskådare på plats 👏😊

Vi säger så klart stort grattis till herrarna som nu dels vunnit serien och därmed avancerat till division 2 🙌👏

Hur kommer då kommande vecka se ut?

Måndag kommer mail till alla som ska med på torsdagens landskapsmatch.

Torsdag åker vi in till Göteborg och Ullevi för att se Sverige-Finland (obs! Bara de som bokat biljetter och betalat till Veronika) ingen träning

Söndag träning

Bilder från WILHELM FRIBERGS CUP
2021-10-25 12:31

Så nu ska bilderna också vara med riktigt också, Malin (tränare) kommer inte låta mig göra ett inlägg med bilder igen ;) //Veronika

Efter en veckas uppehåll är vi igång igen
2021-10-18 15:15

Fler bilder (+7) >>

Vi har under vecka 41 haft helt underbara träningar. Så härligt med så många tjejer som kommer och skrattar och kämpar på träningarna🌼

Att vi i år fått en tid inomhus är också skönt, detta betyder att vi kommer kunna ha minst en träning i veckan även om det är 10 minus ute 🙃

v42 ser ut så här

måndag -  utskick om WFMcup (till de som anmält att de kommer)

Torsdag - träning på tingbergsvallen 17.00-18.30

Söndag - cup (13.30-18.30), samling vid OKQ8 kl.12:30

Hösten för F13
2021-09-02 08:41

Under september/oktober kommer vi spela kungsbackaleken, fyra helger.

Vi spelar följande dagar:

Lördag 4 september - på inlag

Lördag 11 september - på hamravallen

Söndag 26 september - på Rydet

Söndag 3 oktober - Frillesås

I oktober har vi även två cuper inbokade

Bonum cup 16 oktober (här finns fortfarande plats för fler spelare)

Wilhelm Fribergs minnescup (ÖIS cupen) 24 oktober

Bortamatcher mot Kullavik, 6 juni 2021
2021-06-13 00:15
Lag "Svart" och lag "Grön"

Nationaldag, sol, fotboll och försmak av skön sommarvärme!

Det var två glada gäng som samlades vid Maleviks IP i Kullavik på morgonen på självaste nationaldagen. Vädret visade sig ifrån sin bästa sida och bjöd på en riktigt skön försommardag!
Lagen spelade två matcher vardera och de båda lagen kämpa tappert i värmen som mot slutet började ta ut sin rätt. Dock var det idel glada miner hos tjejerna som efter bra spel, bra insatser och ett gott dagsverke kunde vända hemåt.

Det blev en riktigt lyckad dag på många sätt och nu fortsätter vi i samma anda i dagens matcher mot Åsa, hemma på Hamravallen!

Tränarna