Välkommen till Tölö IF P2010 (11år)

Välkommen till lagsidan för Tölö IF födda 2010!

Vi är ca 25 st spelare och 5 ledare i vår lagverksamhet. Många av oss har varit med i laget från 5-6 års ålder.

Vi tränar och spelar fotboll för att utvecklas tillsammans såväl sportsligt som socialt. Vi framhåller begreppet ansträngningsnivå i både träning och match då det har en stor del i utvecklingen. 2021 spelar vi för andra året i rad Halländskt seriespel i spelformen 7 mot 7.

Under sommarsäsongen tränar vi på Hamravallen

Under vintersäsongen tränar vi i huvudsak på Tingbergets IP i centrala Kungsbacka.

Klicka på "kalender" till vänster här i menyn för att se våra tider och aktiviteter.

Är du intresserad av att spela fotboll med oss gå in under "kontakt" i menyn och kontakta någon av lagets ledare.