Förlust i div 3 premiären!
2021-06-06 23:59

Surt med förlust igen, två av två möjliga den här veckan!

Första halvlek

Vår första halvlek idag är bra, en halvlek där vi får in MÅNGA moment vi tränat på. Vi har flera fina spelvändningar, vi har spel upp på forward som hittar offensiv, som i sin tur hittar ytter och sedan en ytterback som fyller på.

Många fina spelsituationer som vi tar med och bygger vidare på i veckan som kommer.

Det var också vi som skulle ta ledningen I matchen genom en hög press på offensivt målområdet, där Filip "Kungen" är sist på bollen till ett välförtjänt 1-0 mål. Likt matchen mot Onsala så tar det endast 4 min så har Bergum kvitterat till 1-1, och likt Onsala matchen så är detta en bjudning igen.

Återigen så stämmer det att "man är som mest sårbar efter man gjort mål" vi fortsätter kontrollera matchen halvleken ut men resultatet står sig.

Andra halvlek

Om vi ska ta med något som var bra från andra halvlek, så är det att vi jobbar bättre med pressen på offensiv planhalva, vi kliver upp högre och tvingar dom slå iväg bollarna i panik. MEN när vi väl vunnit den bollen så slår vi iväg den lika fort och bjuder in Bergum i onödan. Det skall också nämnas att vi fick göra några oplanerade byten pga lite små skavanker och då är det lätt hänt att man tappar momentum. Vi fick ändrat lite i alla våra centrala delar och då blir det lite som det blir.

Men vi fortsatte ha mycket boll och spelar någorlunda bra stundtals men på det hela så är vi inte nöjda med andra halvlek.

Vi fick till ett litet tryck på slutet och var en ribbträff ifrån 2-2, när Fabian hängde likt Ronaldo, men nicken träffade fel sida av målet. För Bergums del så skall dom vara nöjda med en poäng från dagens match, men lyckas på något konstigt vis ta med alla tre pinnar. Sen borde dom väl haft med sig ett mål vid ställningen 1-2, men den här gången var domaren på vår sida.

Att äga matchen som vi gör och ändå kamma noll är alltid frustrerande, MEN hellre spela bra och se att vi är på väg åt rätt håll, än att spela dåligt och få med sig alla poäng MEN ändå inte veta vad man gjort och varför man gjort det! För i slutändan så är det inte på den här matchen vi kommer bli färdiga spelare på, utan det är när vi har jobbat ihop 2-3 år.

Blertims tre stjärnor

Teo - Utomordentligt bra match från Teo idag. Styr och ställer i mitten med små enkla touch, och hela tiden i rörelse med och utan boll.

Fabian - Har vuxit till sig det senaste, och idag var ett bevis på det. Följsam i defensiven och vågar spela sig ur trånga lägen hela tiden. Bara våga ta för sig och höras mer, så kan det bli ett bra år för Fabian.

Nils - Den här stjärnan kunde lika gärna gått till kollegan på andra sidan, eller till och med till Max som också gör det bra, men stjärnan föll på Nils och det har han förtjänat. Alltid spelbar för spelvändningar, stark en mot en och kommer ständigt med I anfallet idag. Återigen en bra match från Nils!

Vi fortsätter att jobba och siktar in oss på nästa match, som är 13:e Juni borta mot Lundby IF. Dags för revansch mot oss själva !