SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Landvetter IS
2 - 3
Tölö IF
Landvetter IS2 - 3Tölö IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 01 april, 19:00
Plats:Landvetter IP B-plan
Tävling:
Matchnummer: 000026002
Samling:17:30
Seger i historisk premiär i Div 2 2022!
2022-04-05 21:20

Fredagen den 1 april var en historisk dag för Tölö IF Herr Senior då man för första gången i klubbens historia spelade en premiärmatch i div 2!

 

Matchen spelades på Landvetter IP och motståndet var förra årets seriekollega Landvetter IS som kom tvåa efter Tölö IF i div 3 2021.

När lagen möttes förra året blev resultatet en förlust 1-0 och ett kryss 0-0.

 

Denna premiärmatch i Div 2 blev en härlig vinst, matchen slutade 2-3 till Tölö.

 

Kommentarer från huvudtränare Arian Faily efter matchen och vinsten i premiärmatchen:

 

Det är alltid svårt att veta vart man står som grupp inför en premiär. Känslan är att vi tagit kliv som grupp och att spelet utvecklats sig sedan förra säsongen.

 

Det är också alltid mycket känslor och nerver i en premiär och det handlar om att vara skarpa i de avgörande ögonblicken. Detta hanterade vi bäst över 90 min och vinner matchen med 2-3.

 

Jag är stolt över  killarna och unnar dem segern. Vi spelar inte vår bästa fotboll men är disciplinerade och ödmjuka. Vi märker att spelet inte blir som vi önskar men tar på oss blåstället och gör jobbet. Det i kombination med att vi har spets i avgörande ögonblick defensivt och offensivt gör att vi tar 3 poäng.

 

Stort grattis till segern och till den härliga starten på säsongen!

 

/Herrsektionen

 


<< Tillbaka