Välkommen fotbollsflickor
Hej!
Detta är sidan för er som har en flicka som är född 2013 😃
Är hon dessutom Fotbollssugen? Då har ni kommit helt rätt!

I vårt lag är vi i dagsläget 24 glada och fotbollstokiga flickor och 5 tränare som hjälps åt med träningarna, som vi erbjuder två gånger/vecka.

Kom och testa om du också tycker fotboll är kul!

Sommarsäsong, april-september, finns vi på hamravallen
Vintersäsong, oktober- april finns vi antingen på tingbergsvallen eller någon inomhushall.

För frågor kan ni se uppgifter till oss tränare under fliken kontakt
Träningar 19/3, 21/3, 26/3 & 28/3
2021-03-28 17:28
Ladda album (+10 bilder) >>
Bilder från träningarna 19 och 26 mars

i dag hade vi en blöt träning men med nio tappra tjejer körde vi på och jag vill ändå tro att tjejerna var ganska nöjda, och inte överdrivet kalla för oj vad de höll igång idag :) Det är en fröjd att få träna så härliga tjejer!

Träningarna de senaste veckorna har sett ungefär likadana ut för tjejerna, även om vädret har varierat en del. Ena dagen härlig vår med sol och nästa molningt och idag fick vi lite känslan av höstväder med regn och blåst.

Just nu övar tjejerna mycket på passningar, position och finta.

Covid läget från 10 mars
2021-03-10 14:39

Sammanfattning - nuläge (utdrag ur SvFFs riktlinjer)

• Yrkesidrottslag får både träna och spela matcher.
  • Barn födda 2005 och senare får träna, både inomhus och utomhus
  • De som är födda 2002 och tidigare (och som inte är yrkesidrottare) får träna, men inte spela match.

Detta gör att vi tyvärr inte kommer få till några matcher innan april, men så snart vi får spela står det lag som väntar på att få möta oss från Hisingen i norr och Varberg i syd :)

Ta hand om er!

Härlig träning
2021-03-07 17:49
Ladda album (+3 bilder) >>

Idag var det en kall träning för föräldrar som stod bredvid men inte för oss som rörde på oss då var det perfekt väder då solen lös på oss och vinden avtog när träningen började.

Tränimgem innehöll idag passnimgsövningar, teknikbana och målvaktsträning.

Vinst av lotter!!!!!
2020-11-21 12:07
Tack vare er har vi vunnit 3000kr till vår lagkassa på lotterna vi sålde under hösten
Kall träning